Evet aynen öyle new holland bellı bı standart dahılınde yaptırıyor lısansı da öle verıyor yanı buradakı motorla avrupa yapımı motor arasında fazla bı fark yoktur avrupa 640 la yerlı 640 ın arasında ne gıbı bı fark var :SCELAL KARABULUT link=topic=78057.msg923827#msg923827 date=1412348853' Alıntı:Hadi mf olsa yerli yabancı ingliz ispanyol fransız değişik oluyor fiatların yerlisi italyanları aynıdır bence sonuçta fiat fiattır
tamam yerli işte o zaman tff turk traktor fabrıkası lisanlı ile uretılmıstır dıyo yanı fiat bu fabrıkaya lisans verıyo bnm urunlerımı uretebılırsın dıye ve montaj yapabılırsın dıye ama bı farkı yok emın ol eskı fiatlarla avrupa fıatlar arasında cekıs mekıs den bahsedenler abartıyorBlack.Boyss.37 link=topic=78057.msg923851#msg923851 date=1412355496' Alıntı:Filtresi kuru iveco motor zaten kabartmalı damga yok etikette ttf lisanli yazıyor
evet iveco motor heryerinde iveco yaziyor motoru ayni patlamaya hazir bir barut gibi gaza dokununca cildiriyor motoru.eyvallah usta cok tesekkur ettim.ozvatan38 link=topic=78057.msg957215#msg957215 date=1421184875' Alıntı:traktörünün blogu üst tapa yani iveco blok tutulan model den pek bir fark yok yerliside kiminde erkunt kiminde tümosan yazar iveco yan bloklar avrupadan ithal gelen bloklardır diğerleride üretim iznini almış türkiyede dökülmüş bloktur ...çekişte falan hissettirecek şekilde bi fark falan olmaz biri avrupa blok diğeri türkiye imalat blok ..ama herzaman avrupa blok teknoloji bakımından sağlamdır..tercih meselesi daha doğrusu sana iveco bloklu denk gelir beğenir alırsın bana tümosan bloklu denk gelir çok kafay takacak bişey yok