fiat 60-86 italyan levyeli traktör hakkında bilgi

Ynt: fiat 60-86 italyan levyeli traktör hakkında bilgi

Fiat degilde new holland olarak var turkiyede.iveco motorlu,turbosuz.zamaninda ozel siparisle satilmis.cok az var piyasada.sahip olanlarda satmak istemiyor.cok memnunlar.hatta bir tane bulsam hemen alacam.

MANİSADA 1995 MODEL FİAT AGRİ 60-86 FİATI 25000 TL NASIL ACABA ÜZERİNDE FİAT MOTORU VAR 60 BEYGİRLİK YAKITI NASIL ACABA BİRAZ DAR ŞANZIMAN 86 HİÇ DUYMADIM SAHİBİ ÇİFT GÜZEL DİYOR HİÇ DAHA ÖNCE 60-86 KULLANAN VARMI ÜZERİNE 12-28 LASTİK VAR BANA UFAK GELDİ.

Hocam makina hakikatten kucuk.lakin konustuklarim iveco motor oldugu icin hic parca sikintisi cekmezsin diyorlar.ayni sekilde sanzumanda oyle.az yakiyor diyorlar ama neye gore bilemiyorum.

traktörü 3 lü pullukta denedik motor bayılmıyor patinaja kaçıyor zannadersem teker 12-28 ondan yapıyor.tamirci 54c le aynı motora sahip dedi almayı düşünüyorum.zannadersem ağır devirli traktör bahçe tipine benziyor biraz araştırayım sahibide acelem yok diyor düşün diyor.siz ne dersiniz fiyatı 24000tl