fiat 640 a tırmık

selam arkadaşlar benim 640 a tırmık bakıyorumda bugün bir tırmık firması ile görüştüm bizim ilçedede bayisi war ama değişik bir tırmık göz doldurucu sağlamlığı war ama traktörü yorar mı diye düşünüyorum bils-*-.50 diş alcam fiyatı 2000 lira ama 1850 ye bırakıyo bayii.sizlerinde görüşlerinizi almak istedim yorumları ve önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum birde kaç ara alayım :S www.dedeoglutarim.com

Ynt: fiat 640 a tırmık

yalan söyleme konusu tam 3-4 sayfa benim konuda birtane ileti yok ya ne oldu trakkulüpe arkadaşlar cöö-*s

bu tırmık di$lerinin açısı ayarlanabilir olursa traktörü yorma durumunda acısını dü$ürürsün .. 50 di$ tırmığın 640ı yoracagını sanmıyorum

o tırnaklar bizim burdaki tırmıklarda açılıp kapatılabiliyo ayarlanıyo yani tam dik yapıyosun çapraz yapıyorsun topragın durumuna göre tırnakların ayarlanabilir olanlarından al alıcaksan ..