Fiat 80-66 Ekin Ekiyor....!!!

Arkadaşlar bu resimleri ekim zamanı çekmiştim. Bizim köyün önder çiftçilerinden Gür Bey' in tarlası ekiliyordu(Gerçi ekipmanlar böyle önder bir çiftçiye yakışmıyor). Bizde o gün yan tarlayı ekiyorduk. Denk gelmişken birkaç fotoğraf çektimdi. Fiat sürücüsü bizim köyde Fahrettin abi.... ;)
image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

SON

Ynt: Fiat 80-66 Ekin Ekiyor....!!!

Alipaşalının önceki resimlerindeki kaliteyi göremedik bu resimlerde. Sanki biraz karanlık mı çıkmış yoksa akşam üzeri filan mı

80-66 güzel makina ancak kabinsiz,gölgeliksiz olunca biraz değişik olmuş.paylaşım için tşk.

güzel resimler...80 66 da baya ağırlık var...iyi çekiyordur...

Yorumlar için sağolun arkadaşlar. Bu 80-66 çok temiz bir traktör. Bu yaz dane çekerken kullanma fırsatım oldu. Bazı vitesleri bizim Fiat ' lar kadar rahat geçmesede yinede güzel traktör. Ben hep çiftçeker ve kabinli traktör kullanmaya alışık olduğum için anızda tam gaz giderken ön lastikler yerinden çıkacak, motor devrilcekmiş gibi hissettim.....:D