E serisi çok beğenilen bir seri değil .
Onun yerine 5095m serisine bakın
Bana kalırsa da değişmeyin 8066 satılmaz. Gelen yanına gelir yoksa devam .
Ben valtra kullanicisiyim orjinal kabin elektironik modelleri konforu yeterli jd,NH,Erkunt gibi markalara göre daha uygun olur . Performans olarak ta aratmaz .Haklısınız ama bizde biraz konfor arayalım olmacek böyle dedik. Siz john deere dışında ne önerirsiniz
Bütçe 160 170 bin arası 300 dönüm kıraç ve bayır hiç sulak da yok 80 66 ya ünlü 5li 9 numara yaylı pulluk takıyoruz hiç koymuyorBen valtra kullanicisiyim orjinal kabin elektironik modelleri konforu yeterli jd,NH,Erkunt gibi markalara göre daha uygun olur . Performans olarak ta aratmaz .
Bütçeniz ne kadar . Araziniz ne kadar sulumu kıraç mi bunlar da önemli tavsiye verirken . Tavsiye kolay
Ayırdığınız bütçeye söylediğim markalardan ve sizin düşündüğünüz modeller alına bilir .Bütçe 160 170 bin arası 300 dönüm kıraç ve bayır hiç sulak da yok 80 66 ya ünlü 5li 9 numara yaylı pulluk takıyoruz hiç koymuyor
Farklı bir görüş açısıBen yenilikçi düşünüyorum. 4 sene sonra 30 yaşında olacak bir traktör var elinde ... performans olarak aratmaz belki ama parça fiyatları konusunda ararsınız. Ben eskiye karşıyım ne olursa olsun isterse altından olsun yenilik şart.
Nh den çok john deere düşünüyoruzJohn Deere m serisi alınır New Holland a bak derim
Erkunt 110 haşmet konforlu ve buçuk var
Teşekkür ediyorumBu arada E serisini sorduğunuz için önceliğiniz M serisi olsun dedim.Bütcenize göre 5720;5820 de olabilir ki bunlar Alman olup M serisinden üstündür.
Jx ve td 100 serileri biraz fazla zıplıyor ve konfor açısından tdd serileri asla jd yi tutmazP tercihte bulunmuş hem 80-66 hemde 5083 sahibi iken kesinlikle memnun kalmadım dedi römork kabiliyeti 80 66 dan zayıf dedi ayrıca vitesten çıkma gibi bir soun yaşamışlar o yüzden randiamn alamadık dedi şuan td95 ve TL100A kullanıyorlar.çokda memnunlar.5083 e serisi rampalı arazi olan yerlerde randıman alamdık dedi çeki gücü fazla ama Yakıt da fazlaymış.kesinlikle tercih edilmez dedi .yokuş aşağı çok sorun yaşamışlar.
Ikıncı el Newholland TL100A veya TD 100 tarzı veya case jX 100 tarzı bir traktor tercih edilebilir kanatindeyim.
Biz traktörümüzden çok memnunuz fakat artık kabin,klima istiyoruz daha önceden de tümosan 9115 maxima almayı düşündük fakat bazıları çok arıza yapar dedi bazıları menunuz dedi ve bizde o şıkkı eledikAlabilirseniz M serisi alin alamassaniz da 93e alinir.640 satip orjinal kabinli 3 vites 5625 alan var motordan cok memnun,kendisi motor tamircisiydi onceden "motormus be john deere" diyo.93 un 2 eksigi var, E lift ile ek piston onlarda olursa super motor bence ozelliklede kabinleri sessiz ve ferah frenler on numara manevrada sinifina gore gayet guzel ben olsam alirdim.