PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Fiat 80-66 Satılıp John Deere 5093e Alınır mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Skarataş" data-source="post: 1393507" data-attributes="member: 87658"><p>Biz kullanıyoruz gayet güzel çekişli konforlu bir makina arka zayıf diyenlere aldanma daha dün 1.500kg ekipmanla arazideydim yıllardır çalışıyorum elimizde 5625-5093-5095 3 adet jd mevcut inanın imkanımız olursa yeni bir makina oda jd olur ama malum kur insanların elini bağlıyo case aldık 75c jd tadında değil bizim favorimiz şiddetle tavsiye ederim yakıt ve performans olarak gayet iidir 2 adet revizyon yapın kurtağız ve destek piston taktırın birde pompa ayarı yapın canavar olur 12saat 55derece güneşte durmadan çalıştırırız hararet nedir bilmez çamurda gayet kaliteli işler çıkarıyo ileri geri şhuttle çok pratik çalışmakta kuyruk milini anlatmama gerek yok kabin konforu tartışılmaz üst düzey saatlerce çalışmada bile ses rahatsız etmiyor 160bine ithal makinada seçeneğiniz çok az yerli makinalar malesef şahsım adına okadar zengin değilim...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Skarataş, post: 1393507, member: 87658"] Biz kullanıyoruz gayet güzel çekişli konforlu bir makina arka zayıf diyenlere aldanma daha dün 1.500kg ekipmanla arazideydim yıllardır çalışıyorum elimizde 5625-5093-5095 3 adet jd mevcut inanın imkanımız olursa yeni bir makina oda jd olur ama malum kur insanların elini bağlıyo case aldık 75c jd tadında değil bizim favorimiz şiddetle tavsiye ederim yakıt ve performans olarak gayet iidir 2 adet revizyon yapın kurtağız ve destek piston taktırın birde pompa ayarı yapın canavar olur 12saat 55derece güneşte durmadan çalıştırırız hararet nedir bilmez çamurda gayet kaliteli işler çıkarıyo ileri geri şhuttle çok pratik çalışmakta kuyruk milini anlatmama gerek yok kabin konforu tartışılmaz üst düzey saatlerce çalışmada bile ses rahatsız etmiyor 160bine ithal makinada seçeneğiniz çok az yerli makinalar malesef şahsım adına okadar zengin değilim... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Fiat 80-66 Satılıp John Deere 5093e Alınır mı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt