Hayırlısı olsun kardaşBu gün 8066 yı verdik Allah bin bereket versin 3 yıl önce 46 bine aldık 3 yıl ekmek yedik ve sadece muayene ye girerken iki adet rot başı değiştirdik yılda bir kez yağ filtre bakımı o kadar üreten den Allah razı olsun yeni sahibi de kazasız belasız kullansın malının hayrını görsün Ekli dosyayı görüntüle 52684
Bu gün 8066 yı verdik Allah bin bereket versin 3 yıl önce 46 bine aldık 3 yıl ekmek yedik ve sadece muayene ye girerken iki adet rot başı değiştirdik yılda bir kez yağ filtre bakımı o kadar üreten den Allah razı olsun yeni sahibi de kazasız belasız kullansın malının hayrını görsün Ekli dosyayı görüntüle 52684
Allah razı olsun sağolHayırlısı olsun kardaş
Allah razı olsun benimki 96 model di 115 bine verdim aslında bu paralara vermezdim ama bulduğum traktör çok düzgün onu kaçırmamak için verdim alan hayrını görsün bereketli bol kazançları olsunHayırlısı olsun piyasası nerelerde bu modellerin ne kadara sattınjz
Sağol cemal abim Allah sana da nasip etsinHayirlı olsun yeni traktorunada güle güle binmek nasip olsun darısibize insalllah
Sağol teşekkür ederimHayırlı olsun
Hayırlı olsun bence ucuz degil karakafa olsa daha cok para ederdi, ne bakıyorsunuz yerine?Sağol teşekkür ederim
Allah razı olsun benimki 96 model di 115 bine verdim aslında bu paralara vermezdim ama bulduğum traktör çok düzgün onu kaçırmamak için verdim alan hayrını görsün bereketli bol kazançları olsun
Geçen hafta pazar günü gittik baktık beğendik bu akşam kapora yatırdım New Holland TD 95 plus aldım 2011 modelHayırlı olsun bence ucuz degil karakafa olsa daha cok para ederdi, ne bakıyorsunuz yerine?
Allah razı olsun New Holland TD 95 plus aldım 2011 modelBereketini görün buntraktörün yerini hepsi tutmaz tercihiniz ne oldu
Bu akşam kapora yatırdım New Holland TD 95 plus aldım 2011 modelHayırlı olsun, Gayet güzel bir rakama gitmiş, yerine ne geliyor kismetse?
Allah razı olsun abim sağolHayırlı olsun kardeşim Allah gönlüne göre versin
Allah razı olsun bu akşam kapora yatırdım New Holland TD 95 plus aldım 2011 modelHayırlısı olsun
Bu traktörün yerine newholland TL100A veya T5060 yakisir