Hayirlı olsun güzel secim , fiyat fayda olarak işallah usini gorür.bi şatil yok galiba ,Geçen hafta pazar günü gittik baktık beğendik bu akşam kapora yatırdım New Holland TD 95 plus aldım 2011 model
Hayirlı olsun güzel secim , fiyat fayda olarak işallah usini gorür.bi şatil yok galiba ,Geçen hafta pazar günü gittik baktık beğendik bu akşam kapora yatırdım New Holland TD 95 plus aldım 2011 model
eski traktörün yeni sahibine hayırlı olsun sende yeni traktörünü iyi günlerde kullan mesutGeçen hafta pazar günü gittik baktık beğendik bu akşam kapora yatırdım New Holland TD 95 plus aldım 2011 model
Allah razı olsun abim Allah bin bereket versin 3 yıl önce 46 bine aldık 115 bine verdim bi okadar da ekmek yedikHayırlı olsun Mesut, iyi fiyata gitmiş yine.
Allah razı olsun İsmail abi sağoleski traktörün yeni sahibine hayırlı olsun sende yeni traktörünü iyi günlerde kullan mesut
Allah razı olsun amin teşekkür ederimAlanada satana da hayırlı olur inşaallah
Teşekkür ederim şatıl yok ileri geri levye var çekerler ve difransiyel kilidi düğme ile bağlanıyor birde frene basınca çekerler otomatik devreye giriyorHayirlı olsun güzel secim , fiyat fayda olarak işallah usini gorür.bi şatil yok galiba ,
Allah razı olsun teşekkür ederim 8066 115 bin TD 95 PLUS 2011 5000 saatte daha anahtar izi yok motor falan düzgün kontrol edildi 125 binHer 2 alışverişin de hayırlı uğurlu olsun.
Td95 kaça mal oldu?
Önlerin devreye girmesi frenlerin yani bence bir traktörde olmazsa olmazTeşekkür ederim şatıl yok ileri geri levye var çekerler ve difransiyel kilidi düğme ile bağlanıyor birde frene basınca çekerler otomatik devreye giriyor
Allah razı olsun teşekkür ederim 8066 115 bin TD 95 PLUS 2011 5000 saatte daha anahtar izi yok motor falan düzgün kontrol edildi 125 bin
Aynen öyle olması benimde çok hoşuma gitti balya makinasında rampa inerken ani bir ittirmede çok işime yarayacakÖnlerin devreye girmesi frenlerin yani bence bir traktörde olmazsa olmaz
Teşekkür ederimModel yılı ve saatine göre fiyatı oldukça uygunmuş, hayırlısı olsun.
Allah razı olsun hocam teşekkürler ederimHayırlı olsun. Allah utandırmasın.
Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
Allah razı olsun sağolHayırlı olsun