Sebep nedir? 6600 ile 6610 arasinda ki fark nedir?6610 değil 6600 Ford reklamı. 6600 ler 6610 lardan daha fazla tutulur.
Sebep nedir? 6600 ile 6610 arasinda ki fark nedir?
Ford abd malı ingilizle alakasi nedir ki?
senin bu forumlarda ne işin var kardeşim ya bilip bilmeden boş konuşmussun6600 ler hakiki İngiliz üretimi 6610lar Brezilya üretimi 6610lar 6600lere göre motoru dayanıksızmıstı cabuk gömlek değiştiriyormuştu o nedenle tutulmamış. Bizimde ilk traktörümüz 5000lik ford olmuş![]()
İyi sen dolu konuş o zamansenin bu forumlarda ne işin var kardeşim ya bilip bilmeden boş konuşmussun
6600 brezilyası almanı yokmu 6610 lar ingiliz brezilya ve yerli montaj olmak üzere 3 montaj yeri yokmuydu 6610 ların blokları nasıl dayanıksız baklava blok mevcut blok patlatan 5000 lik ler 6600 ler neden 6610 baklava blok taktırıyor konuşuyorsun fakat yanlış bildiğin doğrularını konuşuyorsun bilmeyenlerede yanlış anlatıyorsun.İyi sen dolu konuş o zaman
Kardeşim ismin ne bilmiyorum ama arkadaşı daha nazik bi dille uyarırsın öle değil diye burda kahve agzıyla bağıra çagıra konuşamazsın kendine gel.senin bu forumlarda ne işin var kardeşim ya bilip bilmeden boş konuşmussun
murat bey ben yanlış bilinenleri doğru biliyormuşcasına söyleyenlere tepkim biraz sert evet fark ettim haklısınız özür dilerim.Kardeşim ismin ne bilmiyorum ama arkadaşı daha nazik bi dille uyarırsın öle değil diye burda kahve agzıyla bağıra çagıra konuşamazsın kendine gel.
6610 ün afişi varmı ? atarsanız sevinirim
Foruma şimdi hoşgeldin , bende bafralıyim lazerli çeltik ekimi yapiyoruz, sulu işi birakali 15 yila dayandı, çeltik tarımi hasat fiyat bilgilerinde faydalanmak isterim ismim fuat hali hazirda açılmiş 2020 celtik hasat donemi konumuz var orda her türlü bilginizi paylasabilirsiniz.murat bey ben yanlış bilinenleri doğru biliyormuşcasına söyleyenlere tepkim biraz sert evet fark ettim haklısınız özür dilerim.
teşekkür ederim ben çarşambadayım malesef bizim topraklar aşırı sulu ve eski olduğu için lazeri çekiyoruz ama batmaktan kurtaramıyoruz mecbur sulu yapıyoruzForuma şimdi hoşgeldin , bende bafralıyim lazerli çeltik ekimi yapiyoruz, sulu işi birakali 15 yila dayandı, çeltik tarımi hasat fiyat bilgilerinde faydalanmak isterim ismim fuat hali hazirda açılmiş 2020 celtik hasat donemi konumuz var orda her türlü bilginizi paylasabilirsiniz.