fort transit hakkında

arkadaşlar fort transitlerin hangi modelleri tutuluyor.arkadan çekişli-önden çekişli.
koltuklu veya 5+1 modelleri.2007 -den sonraki modeler.

Ynt: fort transit hakkında

Önden cekisli 2000 cc turbo olanlar tutulur.Hem daha az yakar hem de digerine göre daha seridir ama digerinden biraz pahalidir.

evet biraz parca farki var digerine göre ama öyle fazlada degil.Tek sevmedigim yönü önden cekisli oldugu icin rampada yüklü cabuk bayiliyor.

valla ben junior olanını flan bilmiyorum, bizim 112 acil sağlığa yeni 2012 transitler geldi 3500 cc motor 200 hp 4x4 kışa şase özel yapım , arabayı görmeniz lazım o kadarmı seri olur bi ambulans ya , gaza tüğ düşse araba yerinden fırlıyo elde avuçta durmuyo :D

arkadaşlar şöyle 1 ton 1,5 tonu taşımalı.
önden çekişliler az yakıyor dediler.kışın önden çekişli avantajlı bilirsiniz.ama tam bilmiyorum yine sizlerin görüşlerine başvurdum.terşekürler

bir abimiz pikapını aldı ..önceleri 98 2000 model arası alacaktı fiyat farkı çok olmadığı için 2003 modelini aldı ..eski modeller daha pahalı çok tutuluyor .yenilerin parçası pahalı olduğu çin piyasası zayıf .ama çok çok sağlam araç .. ekonomi iyi ise gene yeni kasa bakım masrafları biraz ağır .

nasip 5+1 olanını almayı düşünüyorum.18-23 arası fiaytları

arkadaşın ,2005 model juinor 5+1 125 hp çift hava yastığı abs klimalı 55000km deki transiti 22000tl ye sattı 3 hafta önce

arkadasım bende 2 tane var 100t330s arkadan itişli pikap eger yük nakli içinse arkadan yoksa önden cekişli al

arkadaş köylüyüz şöyle 1,1,5 tonu alsın. yeri gelecek şehir arası gidecke.yolda belde sıkıntısı olmayan bir model olsun.anlamıyorum.arkadan çekişli mi önden çekişlimi karar veremedim.

Ford transitler çok güçlü arabalar. Arkadaşın dediği gibi gaza tüy düşse koltuğa yapıştırıyor. Burda ambulans transit şarampole girdi. Arka aks komple eğildi. Güzel arabalar. Arka çekiş tavsiye ederim.

tercih önden çekiş.kararım bu.
ekonomik olan hangi model sırada bunda.yakıt yönünden.ve taşıyacagı 1 ton 1,5 ton. toleransı olur tabiki

Önden cekislinin yakiti daha az ama 1-1.5 ton yük atarsan arkadan cekisli kadar iyi gitmiyor.Ama olsun ben itinali kullanirim sabir ederim diyorsan olur. Genelde önden cekislilerin hizi ve konforu taksi gibi hususi binmek icin dizayn edilmis pek agir yük icin degil aslinda

servetim link=topic=51449.msg521685#msg521685 date=1327681221' Alıntı:
YÜK EGER 1 TONDAN AZ ATARSAN ÖNDEN AL YOKSA BENİM GİBİ ARKADAN AL
artı ve eksileri ne seninki hangi model. veya tipi