foruma selam balyaya devam

Ynt: foruma selam balyaya devam

8 ve 9 resımlerdekı balyalr neden şarhoş oldugunu söyleyeyım tarla bıttı malzeme bıttı makınnn ıcerısındekı balya o

atilla link=topic=23225.msg189827#msg189827 date=1245963392' Alıntı:
balya kaldıran 265 e yine öne çuval koymamışın ...muhtarım...
abey yaslanıyorsun artık son resımlere dıkktlı bak demır parcaları asılı tamponda

ağır abi link=topic=23225.msg189829#msg189829 date=1245963623' Alıntı:
abey yaslanıyorsun artık son resımlere dıkktlı bak demır parcaları asılı tamponda
onları gördüm ..çuval meselesi aramızda bir konu ..işe mizah karıştırayım dedim...

Eline Sağlık abi guzel bi çalışma olmuş yaw bi kç sorum olacak 1- onlar yon ca demı? kç kggelio teki
2- nasıl bi makınayla bağladınız bunları motor fln nazsıldı ?

ooo eline sağlık abi ataşmanda güzel olmuş hayırlı ve bol kazançlar..

güzel olmuş
kaldıraç ip falan bitmezdi bu işler böyle yükleme aleti çok iyi olmuş.
çift dingilli romork daha kolay olmazmı sizin orada kullanılmıyormu.
en kısa zamanda bol kazançlar

bide arkadaki platform romork özellikle balya taşımak içinmi öyle özel yapım bişeye benziyor.

ağar aga ellerine sağlık son balyayı makınada bırakmıyon mu yarımları
şişler de süper olmuş ön yükleyicimi 11 bin

evet muhtarım güzel kareler. paylaşımın için ayrıca teşekkürler. bu balya derdi bende de var . bu gün komşu köye balyacı gelmiş benim de biraz işim vardı gidip baktım moralim bozuldu. markası belli olmayan fiii tarihinden kalma bi balya makinası önünde de 624 enter adam dönüyo 1 balya düşüyo tak zincir attı. 1 balya düştü yok şaft pim kesti valla sabah dokuzdan öğle 2 ye kadar 27 balya üstüne bide 2 telli moralim bozuldu lazım bana bi haşbaysız balya makinası ama işler çokda iç açıcı değil ne yapcaz bilmem. ayrıca bende köy muhtarıyım bu ikinci dönem bide köy işleri falan vallahi yaşlanıyoz.slmlr.kolaygelsin.