Forumdaki en büyük 10 çiftçi kimler?

Ynt: Forumdaki en büyük 10 çiftçi kimler?

kapatın şu konuyu demek istedim niye derseniz ne halt oldugunu bildiklerimizde uçmaya başladı...kendi köylülerim bile köy arazisine sahip çıkıyor nerdeyse zuha-*-s zuha-*-s

başka isimle yeni giriş yapıp yeni traktör kulüp hayatıma zengin birisi olarak devam edecem.Yeni ağanız benim.kızdırmayın vallaha satarım köyü ha.Durun marabalara bakıp geleyim.şuanda 3 kişi ayak tırnaklarımı törpülüyor.yalandan kim ölmüş...

TT 55 link=topic=49497.msg503942#msg503942 date=1325668891' Alıntı:
başka isimle yeni giriş yapıp yeni traktör kulüp hayatıma zengin birisi olarak devam edecem.Yeni ağanız benim.kızdırmayın vallaha satarım köyü ha.Durun marabalara bakıp geleyim.şuanda 3 kişi ayak tırnaklarımı törpülüyor.yalandan kim ölmüş...
Profilindeki resme yazık olacak. :)

profildeki Arkadaşı yeni işe aldık benim fabrikaya .ceviz ve fındık içi ayırma makinası pahalı olduğundan bu arkadaş dişi ile kıracak cevizleri.makina parasına bu arkadaş 10 yıl çalışacak.ilk gün ön dişler gitti.

forumun en züğürtü benim galiba. kendimize ait ektiğimiz 1 dönüm tarlamız bile yok :D

bizim arazi de varr 600 dekarr kadarr ama ekmedim bilee arkadaslarr koyunumuzz malimizz varr bide dükkan var yetiyo

1 adet tümosan
2 adet ford transit pick-up
1 adet motosiklet
1 adet broadvay taksi
1 adet mercedes c250 turbo diseell

ne işe yariyorsa bunlarr transitler hariç

Tucano340&Arion520 link=topic=49497.msg539342#msg539342 date=1329397286' Alıntı:
şu konuyu lütfen kilitleyelim PARAYLA İMANIN KİMDE OLDUĞU BELLİ OLMAZ :D.....

haklısın arkadasımmm yaaaa bende esnafım bizim bi esnaf abi 1.5 trilyona bi yer almiş ki hiç sormaa içim cızzz etti vallaaa

qarizmatiqa link=topic=49497.msg539335#msg539335 date=1329396982' Alıntı:
td80 bizim köyde 150-250 dönüm yer alır ok-*-s
;D işborada5-10 dönüm alsa. tavukhane 1000 alsa dükkn filan aha bende oldum toprak ağası ;D şimdi burdan bi 250 dönüm satalım bana motor lazım :D şaka biyana bizim dededn kalma hiç yer yok. babam ne edindiyse kendi edindi marangozculuğu bırakıp bu işe bulaştı. bizim oralar dağ köyü. dedmler ormancılıkla uğraştığına tarlayla işleri olmamış. o yüzden bizde hayvancılık yapıp büyütçez işi napalım. 2-3 yıldır kırpık ekmeye başladık. 4 dönümden başladık gecen sene 30 dönümdü motoru alınca bu sene de 140 dnm ektik seneye 250 filan olcak kısmetse. hepsi icar :) Allah bereket versin aç değiliz açıkta değiliz demi ama ok-*-s :)