Forumdaki en büyük 10 çiftçi kimler?

Ynt: Forumdaki en büyük 10 çiftçi kimler?

Ne oldu top 10 a be kaç kalmıştı azdaha irdeyelim forumu dolduracaz lısteyı :)

Konyalı ları yazmamışınız :) Konyalı ali var dı bildiğim onlar da çok ekiyor bir de Unutmadım doğru heralde Emre mi Bi kişi var dı Nh bölümün de BİZİM FİLO diye bi konu da onlar da da çok traktör var dı :)

3 kişi kalmıştı.konyalı ali yi de eklersek iki kalır.Traktör filosunu hesaba katarsak galerici üyeler işi götürür.

arazi var, ekipman var, anbarda buğdayda var ayçiçekte yaptım ama olmadı. alan yok
satanı ne yapacağız.harmanda buğday 60 kr tu bugün 55 kr a nazlanıyorlar, harmanda
ayçiçek 1,20 tl idi bugün 1.13 tl hani harmanda devlet fiyat açıklarken satmayan kazanacaktı?
beni bu listeye yazmayın...

işçi çalıştırma durumu turp ve havuç sezonunda yaklaşık 150 gün 25 tane kadın işçi çalışır 4 tane erkek işçi çalışıyor

ramazanpullu link=topic=49497.msg494976#msg494976 date=1324411130' Alıntı:
işçi çalıştırma durumu turp ve havuç sezonunda yaklaşık 150 gün 25 tane kadın işçi çalışır 4 tane erkek işçi çalışıyor

sigortasını yatırıyormusun sen onların bakiyim. cöö-*s cöö-*s cöö-*s cöö-*s

sigortasını yatırıyormusun sen onların bakiyim.
sigorta falan yapan yok burda işçiyede güven olmuyor
3 5 gün çalışıyor gelmiyor başkasına gidiyor
hiç bişey diyemiyoruz zaten işçi sıkıntısı var şimdi işçiler ağa biz ameleyiz :D

forumun en büyük çiftçisi benim tarlamın içine toprağa kafamı koydummu ucu bucağı gözükmez içinde 2 üç traktör günlerce herg eder mazot naklini pick upla yaparız tarktörler hiç durmadan çalışır..........

bunlar gerçek olmasa bile Sungurlu Bahşılı köyü her gelene sofrada bir tabak vardır ....

TARLA TAKIM TAKLAVAT OLSA NE OLACAK 565 TL YE 30 GLUTEN BUGDAY SATTIK GEÇEN SENE AYNI BUGDAYI 680 TL VERDİK İŞ YAPSAN NE OLAVAK YAPMASAN NE OLACAK...

ramazanpullu link=topic=49497.msg494983#msg494983 date=1324411615' Alıntı:
sigorta falan yapan yok burda işçiyede güven olmuyor
3 5 gün çalışıyor gelmiyor başkasına gidiyor
hiç bişey diyemiyoruz zaten işçi sıkıntısı var şimdi işçiler ağa biz ameleyiz :D

gece işçiler rahat uyur ağa uyuyamaz.işçiler dua eder.bir yağmur yağsa gitsek römorkun altında otursak diye.mahsul satılmamış.işçi çok gitmiş kimin umrunda.adam yevmiyesini bilir.bu yıl işçiye 13 000 tl para verdim.

gece işçiler rahat uyur ağa uyuyamaz.işçiler dua eder.bir yağmur yağsa gitsek römorkun altında otursak diye.mahsul satılmamış.işçi çok gitmiş kimin umrunda.adam yevmiyesini bilir.bu yıl işçiye 13 000 tl para verdim.
yağmur kar yağsın bizde isteriz iş nasıl olsa oluyor ama yağmur kar yağmasa olmaz

mustafagursacli link=topic=49497.msg494987#msg494987 date=1324411744' Alıntı:
forumun en büyük çiftçisi benim tarlamın içine toprağa kafamı koydummu ucu bucağı gözükmez içinde 2 üç traktör günlerce herg eder mazot naklini pick upla yaparız tarktörler hiç durmadan çalışır..........

bunlar gerçek olmasa bile Sungurlu Bahşılı köyü her gelene sofrada bir tabak vardır ....
yakınlara işim düşerse adresi öğrendim mustafa...

Ahmet745 link=topic=49497.msg495094#msg495094 date=1324416248' Alıntı:
muhtar saat kaç oldu listeyi hala tamamlayamamışsınız....
muhtar Ahmet 745 i de yaz sen listeye, sınırsız hektar zeytin bahçesi var..:D

nailyetek link=topic=49497.msg495098#msg495098 date=1324416480' Alıntı:
muhtar Ahmet 745 i de yaz sen listeye, sınırsız hektar zeytin bahçesi var..:D
nerde sınırsız be nail abi aranızdaki en küçük çiftçilerdenim bakma çok çalıştığımıza ağaç mahsullerinin işi çok....

1 ocağa kadar bekleyelim olmazsa,bir kişi daha ekleriz belki ;D