gecenin en sıcak paylaşımı

Ynt: gecenin en sıcak paylaşımı

kırmızı tutkuda bi başka oluyo sarıya falan benzemio +rep ısındık valla yağmurun ardından

Söğütlere bakılırsa sizin evin önü...:D Ağır Abi ser verir sır vermez...Paylaşım için teşekkürler..

ilaca gubreye ekıme uyumlumu havalı gündendiye nekadara aldınız? ben 5445 almaya talıbım :) hayırlısı olsun gule gule kullanın...

eline sağlık hasan abi sıcak sıcak içimiz ısındı valla

paylaşım için teşekkürler

fuarda vardı bu modelden ben sevmedim yinede Ağır abi aldıysa hayırlı olsun Allah tarlalarda eskitsin.Besiler gitti 5435 mi geldi. Paylaşım için tşk.

güzel kareler agır abi hayırlı olsun ama önlerde çamurluk yokmu yoksa benmi yanlış gördüüm.eger yoksa neden yok?

yaw bırakın muhtar bunumu almış.onda ne motorlar varda bize göstermiyor.o besiin arkasında ne cevherler var

Hasan seninse ,güle güle kullan,allah kazadan beladan korusun.. :)güzel traktör,tabiki sen aldıysan analizini yapmışsındır traktörün...yanılmıyorsam gövde rengi değişmiş traktörün,öncekiler siyahtı biliyorsun..

bende alıodum son anda vazgeçtim motor 96 hp gücünde triptonik vites ama ön tekerlerde çamurluk yok bizim köyde var bu makinadan her taraf çamur :) ama gzl makina hayırlı olsun alan arkadaşa ha bu arada fiyatıda peşin para 96 milyarcık :)