Gecenin İlk Bombası ''**Doğancan&Kubota M8540''**

Ynt: Gecenin İlk Bombası ''**Doğancan&Kubota M8540''**

Yorumlar için ayrı ayrı hepinize çok teşekkür ederim. 3. vitese kadar çıkabildim :D yol ona müsaitti oda 23 km/h falan yaptı. Cep telefonum ile çektim markası Nokıa C7. HD kalitesinde çekiyor. Diğer video yüklenmemeiş :( youtube ye fazla geldi galiba :D Ara gaz çektiririm mazot bedava nasıl olsa :D Deneme motorları olsaydı orada ben daha neler neler çekerdim de yok ki :D Ali abi Cüneyt aga da kameraman :)

emeğine sağlık doğancan abi sonunda erdin muradına ver gazı ver dumanı kubotoya ön dingilleri başta olmak üzere beyendiğim bir marka yakından görmüştüm bi köyden biri almış keşandan almış oda , şu an gayet memnunum diyordu ... :) paylaşım için teşekkürler devamını merakla bekliyorum ...

Lalem görüşmeyeli çok kilo almışın lan sen :D Yanaklar şişmiş ama iyi olmuş böle köylü adamlar olur ya oturur koltuğa koca bi göbek :D paylaşım güzel kubota daha da güzel :)

doğanbey kubota süper ara gazı iyi çektirmisin mustafanın yada benim yanıma gelde tarla performansını gör 2 seride tevsiyeli loğda süper çekiyor

süper paylaşım Doğancan:) ama motor ısınmadan öyle basma daha enjektörden pistonlara yakıt gitmeden sen gaza yüklenmeye başladın :D birde videonun sonuna doğru dikkat ettim durduğun zaman shuttle ı boşa al :) ilk sürüşün heycanı var galiba :)

68cerran68 link=topic=47332.msg454366#msg454366 date=1318506832' Alıntı:
doganım nasıl traktör sence
10 numara 5 yıldız abey :)
enter link=topic=47332.msg454409#msg454409 date=1318510912' Alıntı:
emeğine sağlık doğancan abi sonunda erdin muradına ver gazı ver dumanı kubotoya ön dingilleri başta olmak üzere beyendiğim bir marka yakından görmüştüm bi köyden biri almış keşandan almış oda , şu an gayet memnunum diyordu ... :) paylaşım için teşekkürler devamını merakla bekliyorum ...
kardeşim youtube yüklemedi yaa :D :D bir daha atacam

Ally TOKMAKCI link=topic=47332.msg454499#msg454499 date=1318520864' Alıntı:
Lalem görüşmeyeli çok kilo almışın lan sen :D Yanaklar şişmiş ama iyi olmuş böle köylü adamlar olur ya oturur koltuğa koca bi göbek :D paylaşım güzel kubota daha da güzel :)
94 kilo oldum lale :D senle görüştüğümüzde 87 kiloydum :D ben göbekişimle çok mutluyum beni seven öyle sevii :D

yahya link=topic=47332.msg454554#msg454554 date=1318524789' Alıntı:
doğanbey kubota süper ara gazı iyi çektirmisin mustafanın yada benim yanıma gelde tarla performansını gör 2 seride tevsiyeli loğda süper çekiyor
abi uzak olmasa direk gelirim ama uzak beyaw :D

S@BİT link=topic=47332.msg454730#msg454730 date=1318539000' Alıntı:
süper paylaşım Doğancan:) ama motor ısınmadan öyle basma daha enjektörden pistonlara yakıt gitmeden sen gaza yüklenmeye başladın :D birde videonun sonuna doğru dikkat ettim durduğun zaman shuttle ı boşa al :) ilk sürüşün heycanı var galiba :)
Valla Sabit birşey olmaz Kubota o :D Shuttle ı öyle bırakıyorum her önüne gelen çalıştıramasın diye :D

Kaç kişi bakmış hala yorum ne kadar yahu. Nerde bu insanlar

Oda olabilir :D Beyler herkesi takip ediyorum konuya bakan kişilerden yorum yapmayanların konularına sittin sene yorum yapmayacam

Valla Sabit birşey olmaz Kubota o :D Shuttle ı öyle bırakıyorum her önüne gelen çalıştıramasın diye :D

Kaç kişi bakmış hala yorum ne kadar yahu. Nerde bu insanlar
valla bişey olmaz deme sonuçta soğuk motor hemen yüklenmek iyi olmaz :)

Doğancan kardeşim kubota sana sende kubotaya yakışmışsınız.:)
Motor diri zıpkın gibi maşallah.

Tarlada görmek lazım Doğancan, yolda birşey anlayamayız. Ama senin de vaktin yoktur buna. Ne yaptın tarlaları icara verebildin mi? Teşekkürler paylaşım için.

Yok abi kendimiz ekeceğiz. Bayramda Allahın izniyle ben ekerim. Yalnız motorun tarla performansı facede Kubota sayfasında çekilmiş. Tabi ben deneme motorlarını bulursam çekecem. Ayhan abi çok teşekkür ederim sağolun.

doganbey1 link=topic=47332.msg454294#msg454294 date=1318492201' Alıntı:
Yorumlar için ayrı ayrı hepinize çok teşekkür ederim. 3. vitese kadar çıkabildim :D yol ona müsaitti oda 23 km/h falan yaptı. Cep telefonum ile çektim markası Nokıa C7. HD kalitesinde çekiyor. Diğer video yüklenmemeiş :( youtube ye fazla geldi galiba :D Ara gaz çektiririm mazot bedava nasıl olsa :D Deneme motorları olsaydı orada ben daha neler neler çekerdim de yok ki :D Ali abi Cüneyt aga da kameraman :)
Cüneyt aga iyi çeker eski kulağı kesik kameramanlardan:))))

Trakya reklam müdürü..:D teşekkürler doğancan, sert fren yaptın lastiklere acıdım..:)

Doğancan fren yapınca neden zıplıyor öyle.? Tarlaları kendinizin işlemesine sevindim. Tümosan durur böylece sen de kopmamış olursun, çiftçilikten. Hayırlısı...

Güzel paylaşım Doğancan. Kubota ' dan da kopamıyorsun. Yalnız adam sana deneme motoru vermeye korkacak. Nasıl fren yapmalar onlar...:D