GELENEKSEL HAFTALIK BENZİN ZAMMI

Ynt: GELENEKSEL HAFTALIK BENZİN ZAMMI

Arkadaşlar korkarım akaryakıt fiyatları böyle giderek artar.Çünkü kaynaklar azalıyor.Araçlar giderek çoğalıyor.Petrole bağımlı oluyor.Durmadan oto fabrikaları kuruluyor.Onun için az yakan küçük hacimli motorları tercih etmeliyiz.Hatta elektrikli düşünülmeli zaten 3-5 sene içinde mecburen düşüneceğiz.Elektriklide batarya kirası olmasa ben hemen almayı düşünüyorum.Traktörde de 50-75 BB aralığı iyi derim.Büyüdükçe tır kadar yakar.

Benzin fiyatları aldı başını gidiyor, tutabilene aşk olsun. cöö-*s

Benzin fiyatlarının artması dizel araba satışlarının artmasına yardımcı olsa da geçenlerde okuduğum bir haber, zamların benzinli arabaların satılmasında bir etken olmayacak gibi duruyor.

Haberde, dizel arabalara uygulanan vergi oranının yeniden düzenlenmesini ve artacağını söylüyor. Bu da ne demek oluyor, yani kardeş bir yere gideceksen benzinli arabayı alıp, her türlü o benzini; seve seve alacaksın. ;D

keltaşlı link=topic=54164.msg570470#msg570470 date=1332945706' Alıntı:
açık açık devlet sıradan vatandaşa diyor ki, ' ' Ben anlamam araban varmış bi yere gidecekmişsin, yok traktörün varmış tarlada iş yapacakmışın, petrole para harcattırmayın bana ne halt ediyorsanız yapın. Ama zengin olun yat, gemi alın limanda benzini ucuz alabilirsiniz. Zengine zevk sefa sürmek serbest. ' '

arkadaş seni düşünürmü adam kendinin gemiçikleri var onları düşünüyor

02 Nisan 2012 Pazartesi
'Zamlar mecburiyetten'

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, elektrik ve doğalgaza yapılan zamların bir zorunluluktan kaynaklandığını, ham petrol ve döviz fiyatlarının artmasının böyle bir olumsuzluk doğurduğunu bildirdi. Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğü ' nde düzenlenen ' ' 65. Türkiye Jeoloji Kurultayı ' ' na katılan Yıldız, Kurultay öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Doğalgaz ve elektrik zamlarına ilişkin soru üzerine Yıldız, herkesin doğalgazın ithalatından şikayet ettiğini, bu şikayeti en aza indirebilmek için ise yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanılması gerektiğini söyledi. Zamları kimsenin sevmediğini ve sevmeyeceğini vurgulayan Yıldız, ' ' Bunun bir zorunluluktan kaynaklandığını, ham petrol fiyatlarının artmasıyla beraber, döviz fiyatlarının da artmasının, böyle bir olumsuzluk doğurduğunu söylemeliyim ' ' dedi

ali_durmuş link=topic=54164.msg570745#msg570745 date=1332960009' Alıntı:
benzine zam geldi 1 gün sonra gene gece yarısı mazotoda Gelmezse iyi bişey. çiftçiyi zaten adamdan saymıyorlar bu şekilde tam bitiriyorlar. ben böyle adaletin............
Çiftçiyi de adamdan saydıkları bir yer var tabi ki de...
neresi mi?
SANDIK
ama orda da çiftçi kendini adam yerine koymuyor demek ki bunların hiçbirine bir cevap bir karşılık vermiyor....
veriyor diyenler var eminim,
bu ülkeninin insanlarının yüzde kaçı geçimini çiftçilikten sağlıyor sizce ?
bence vermiyoruz arkadaşlar vermiyoruz...
HİÇ KİMSE KUSURA BAKMASIN....

elde olan devlet malları satıldı taş taş ustune koyupda bır baraj bır fabrıka yapmadılar neymıs ozel sektor oda vergı vermıyor ıyı cark nasıl donecek cıftcı kamyoncu orta dırek aklına kım gelse topladıgı vergıyle tabıkı