geometrisi iyi olan bakabilirmi :)

Ynt: geometrisi iyi olan bakabilirmi :)

derse devam ozaman :D vay arkadaş traakkulupte ne cevherler varmış.trakkulup olarak kendi traktörümüzü kendimiz yapsak fendt gibi motor olur ha :D

saimbal link=topic=54871.msg582212#msg582212 date=1334761864' Alıntı:
toplam 40 kadar var abi :(
ee tamam işte at burayada yapalım onlarıda yalnız sorular çok basit onları sende yapabilirsin.. vektörler biraz formül üzerine o kadar.. bekliyorum soruları...
Bİ DE ÇÖZÜMLÜ OLAN SORULARDA VAR BENDE KONU SÖYLERSEN BELKİ ÇIKAR O KONUDAN SORU ONLARIDA PAYLAŞABİLİRİM..

siz bana iyilik yaptınız bnde komsuma bi iyilik yapmaya gidiyorum :) adamcağızın gözleri görmüyo tv si bozulmuş onu bi yapıverem abi snn sınavın varmıs istersen yarında devam edebiliriz yarın vaktin olacaksa bn bu gün bunları kağıda geciririrm :)

doganbey1 link=topic=54871.msg582220#msg582220 date=1334762290' Alıntı:
:DKeşke benim zamanımda da böyle yapsaydık ;D
oo bunlar çözülmüş soruların çeyre bile deil ;D ne saçma ya bn geodan annamıyom die ödev alıyom oda yok bilmem kaçtane soru çöz gel diyo ;D ;D

soruları çözdüm paint te ama imageshack e yüklenmiyo hata veriyor (no files were upleaded) diyor ... neden olabilir başka hangi site vardı

Aykut Güler link=topic=54871.msg582251#msg582251 date=1334764697' Alıntı:
soruları çözdüm paint te ama imageshack e yüklenmiyo hata veriyor (no files were upleaded) diyor ... neden olabilir başka hangi site vardı
bn hızlıresim.com u kullanıyorum abi tavsiye ederim