GREGOİRE BESSON Dev Ekipmanlar bunlar :) :) İzleyin GÖrün :)

Ynt: GREGOİRE BESSON Dev Ekipmanlar bunlar :) :) İzleyin GÖrün :)

de get ya :D bizim tümocan bunların yağtığından çok iş yapıyo bide koca ekipman mış pehhhh :D

doganbey1 link=topic=43231.msg397273#msg397273 date=1304969898' Alıntı:
de get ya :D bizim tümocan bunların yağtığından çok iş yapıyo bide koca ekipman mış pehhhh :D

Sana tek Sözüm Lale de get sop-*-sa kom*-* şyt-*-sa :D ;D

bır alı vardı canı sıkılan zuha-*-s zuha-*-s ali bunları gorunce evdekı turangoıre besson u gozum hıc tutmuyor şyt-*-sa

ertac sahın link=topic=43231.msg397283#msg397283 date=1304970981' Alıntı:
bır alı vardı canı sıkılan zuha-*-s zuha-*-s ali bunları gorunce evdekı turangoıre besson u gozum hıc tutmuyor şyt-*-sa

:D haha gregoire besson yaz arkasın üç tane daha eklet al sana aynısı be ertaç :D ne düşünüyon sen de :D can sıkıntısı napasın bim-*s

Ally TOKMAKCI link=topic=43231.msg397291#msg397291 date=1304971776' Alıntı:
:D haha gregoire besson yaz arkasın üç tane daha eklet al sana aynısı be ertaç :D ne düşünüyon sen de :D can sıkıntısı napasın bim-*s
aylakım aylaksın aylakız zuha-*-s zuha-*-s

büyük aletler varda bizim ülkemizde ne kadar ve nerelerde kullanılır hafta sonu çanakkale gezisindeydim gidip gelirken yol boyu komple tarlaları inceledim 250 m2 olan tarlalar bile gördüm yav :D bu adam alsa bu aleti ne yapacak nerde kullanacak :D