Gübre nasıl alıyorsunuz arkadaşlar?

Selamlar degerli trakkulup ailesi,

Bu seneki gübre fiyatlarını görünce resmen şoke oldum. Dap tonu olmuş 27 milyar, üre de öyle. Bizim gibiler için ciddi sıkıntı bu durumda.

siz gübrelerinizi nasıl alıyorsunuz? peşin mi ödüyorsunuz yoksa benim gibi çaresizlikten vadelimi almak zorunda kalıyorsunuz?

tarım kredi kooperatifinden 12 ay vadeli alıyordum ama faizleri artık çok yüksek
bu sene İş bankası imece kartı deniyorum 5 ay faizsiz diyor ama öyle mi bilmiyorum
bazı bayiler de vade veriyor ama onlar da fark bindiriyor

finagro, hasfin, tarfin gibi yeni sistemler duyduk ama hiç deneyen var mı?

şunları bilenler yazarsa çok iyi

• Hangi bankadan kart alayım, hangisi kolay çıakr?
  • Kartların vade durumları nasıl, gizli masraf var mı?
  • Koperatif üyeliğine girmeye değermi?
  • Bu yeni şirketler güvenilirmi?

teşekkürler şimdiden hayırlı cumalar..

Burada şubesi olan tüm bankalarla ahbap olduk maalesef :D Eskiden hep peşin çalışırdık ama son 3 senedir falan mümkün olmadı. Bence kooperatif üyesi olun. Vade konusunda şu an 3 aydan fazla vade veren banka yok. İmece kartı bu sezon aldık, 5 ay vade var diye aldık ama kullanmaya gelince üç aydan fazla vade yapmıyor. Şu an herhangi bir bankayla çalışmıyorsanız Ziraat ile çalışın derim.
Yeni şirketleri ilk defa duydum ama bence biraz bekleyip görmeli. Tarfin bilindik bir firma belki o tercih edilebilir.