Güncel Gübre fiyatları


Ben geçen sene misirlara aldım bi 15 TL fazla idi normal üreden ama toprakta kalma özelliği fazla olduğu için uçmaya dayanıklı olduğu için %25 normal üre ye göre daha az atiliyormus öyle yaptım fark baya kapanıyor ozaman fiyat olarak , yine almayı düşünüyorum
Eğer gerçekten daha az atmak yeterli oluyorsa fiyat fatkı önemsizleşir. Fakat sizin deneyeminize göre normal üreden farkı oldu mu?
 
Arkadaşlar gübrede markalara fazla takılmayın bizim mardin mazidaginda fosfor fabrikası var ayni zamanda bizim kaldiğimiz yer ordaki arkadaşların dediğine gübre hemen hemen bütün firmalar 18 46 dap gübresini ordan alıyormuş sadece torbalarını gönderip dolduruyorlarmış ben bu sene eti gübre aldim fiyati diğerlerine göre ton başı 200 tl düşük haberiniz olsun
 
15-15 ALCAKSANIZ ŞU EGE GÜBRE EN KAPSAMLI DURUYOR..TABİ BULMAK DA MESELE..


15.15.15 + ZN (Süper Kompoze)



15.15.15 + ZN Süper Kompoze Gübre Ürün İçeriği

  • %15 Azot (N)
  • %15 Fosfor (P2O5)
  • %15 Potasyum (K2O)
  • %9 Kükürt (S)
  • %1 Çinko (ZN)
Bileşiminde %15 azot (N), %15 fosfor (P2O5) ve %15 potasyumu (K2O) eşit oranda içeren kompoze gübrede ayrıca %1 oranında çinko (ZN) bulunmaktadır. Dengeli gübreleme yapmak için ideal bir ürün olan 15.15.15 + ZN gübresi mahsulde verime etki etmektedir.
Asıl faydası ise kalite üzerine olmaktadır. İçeriğinde bulunan potasyum sayesinde özellikle üründe kalite artar. Gübre bileşimine ilave edilen çinko, çimlenme hızlı kök oluşumu ve büyüme üzerine etkilidir.
15.15.15 + ZN gübresinde azot, fosfor ve potasyum dışında %9 oranında da kükürt bulunmaktadır. Kükürt SO4 formunda olup bitkiler tarafından doğrudan alınabilir.
İçeriğinde bulunan potasyum sayesinde; don ve soğuklara dayanıklılık artar, hastalık ve zararlılara karşı bitki direnci yükselir. Meyve de; şeker / asit oranı dengelenir, raf ömrü uzar, meyve rengi iyileşir. Meyveler aynı zamanda olgunlaşıp, hasat süresi kısalır.
15.15.15 + ZN gübresi mısır, tütün, patates, meyve ağaçları, bağ, zeytin ve narenciye ile her türlü sebze yetiştiriciliğince rahatlıkla kullanılabilir. Sebzelerde fide dikiminden 1-2 hafta önce, ağaçlarda ise tomurcuklanmadan 3-4 hafta önce kullanılmalıdır.
 
Taban gübresi peşin fiyatı
20200225_225242.jpg
 
  • Beğen
Tepkiler: muhammet63

Benzer Konular