Yavru 165 mi bana mı öyle geldi
Yavru 165 mi bana mı öyle geldi
yeni başladım. bal üretimi yapacagız. hedef 200 kovana çıkmak. sırf arıları beslemek için 6 - 7 dönüm lavanta ekimi yapacagım.ilaçsız. arılarda fazla uzaklaşmayacak.hemde lavanta üretimi denemesi yapacagım.Maşallah Feridun abi , balmı, arımı üretim[emoji4]bizim ovada artık arılar bal yapmıyor, her taraf tarım arazisi ve yoğun tarım ilacı kullanımı ne yazıkki,.
Kışın kek , ve toz şeker veren amcam var o bal yapmıyor arı üretip satıyor, sanırım kovan 250-300 tl arası.hayırlı olsun , muğlalılar içanadoluda gezip durular , arıcılık dedimi , muğla ordu,yeni başladım. bal üretimi yapacagız. hedef 200 kovana çıkmak. sırf arıları beslemek için 6 - 7 dönüm lavanta ekimi yapacagım.ilaçsız. arılarda fazla uzaklaşmayacak.hemde lavanta üretimi denemesi yapacagım.
Abi tam kapatmadı biliyorum. Yer biraz serti.Hemşerim biraz pulluğu sağa yanaştır
Aynen dededen yadigar.Yavru 165 mi bana mı öyle geldi
bizim buralarda arı bal üretimi için şartlar uygun.benim arazinin oldugu bölge ilaçlı tarım oranı düşük.hatta karakovan yapan var yüksek rakımlardaKışın kek , ve toz şeker veren amcam var o bal yapmıyor arı üretip satıyor, sanırım kovan 250-300 tl arası.hayırlı olsun , muğlalılar içanadoluda gezip durular , arıcılık dedimi , muğla ordu,
Bizimde vardı önceden tankeri su doldurup geceleyin hayvanların yanına su götürürdü köyün yanındaki tepeyı çıkarken ki ses hala kulağımda dedem bu ses köylüyü çatlatıyor dıye [emoji1][emoji1][emoji1]Abi tam kapatmadı biliyorum. Yer biraz serti.
Aynen dededen yadigar.
Kolay gelsin, bizde bugün çevirdik topladık, bağlamaya kısmetse yarın.Bağlamaya devam bu aksam tam baglama havasi var Ekli dosyayı görüntüle 48032
Kolay gelsin, bizde bugün çevirdik topladık, bağlamaya kısmetse yarın.
Sagol abiKolay gelsin, bizde bugün çevirdik topladık, bağlamaya kısmetse yarın.
Persembe yağış var 1 haftadir kimse aramadı sadice bu akşam 10 kişi baglamak için aradıKolay gelsin hocam iyi kurut acele davraniyoruz persembe yagis gosteriyor.
Geçen Cuma'dan sonra biçtik, 5 gün kurudu, yetmesi lazım.Kolay gelsin hocam iyi kurut acele davraniyoruz persembe yagis gosteriyor.
Geçen Cuma'dan sonra biçtik, 5 gün kurudu, yetmesi lazım.
Geçen Cuma'dan sonra biçtik, 5 gün kurudu, yetmesi lazım.
Cumartesi bicilen yoncayı bagladim gazel olmuş sıcaktan toz toza gittiSen olur diyosan olur oldurursun 11 de baglarsin birazda gevsek tmm benim bugun bagladiklarim otlu olanlar kuru da otlu olmayanlar yesilli gunes tam kurutmamis sicaklik yetmiyo 1 haftalik bicimler
Sagol abi
Acele et yqgmur geliyoPersembe yağış var 1 haftadir kimse aramadı sadice bu akşam 10 kişi baglamak için aradı
Ot yok sade yonca.Gün yamacı tarla kurumada da sıkıntı yok , yarın sabah çiği kalkarken bağlarız.Sen olur diyosan olur oldurursun 11 de baglarsin birazda gevsek tmm benim bugun bagladiklarim otlu olanlar kuru da otlu olmayanlar yesilli gunes tam kurutmamis sicaklik yetmiyo 1 haftalik bicimler
Cumartesi bicilen yoncayı bagladim gazel olmuş sıcaktan toz toza gitti
Ot yok sade yonca.Gün yamacı tarla kurumada da sıkıntı yok , yarın sabah çiği kalkarken bağlarız.
Bağlamaya devam bu aksam tam baglama havasi var Ekli dosyayı görüntüle 48032