Trafik kuralına yolda uymuyor millet tarlada uyar mı abi dayanabildiğin kadar [emoji1][emoji1]Trafik kurallarına göre günlük, şoför 9 saat araç sürebilir.
1 saatte 150-200 balye ot bağlanabilir.Ortalama günlük çalışmalarda 1500 civarı balye oluyor.
Trafik kuralına yolda uymuyor millet tarlada uyar mı abi dayanabildiğin kadar [emoji1][emoji1]Trafik kurallarına göre günlük, şoför 9 saat araç sürebilir.
1 saatte 150-200 balye ot bağlanabilir.Ortalama günlük çalışmalarda 1500 civarı balye oluyor.
6 ay olur mu abi ya adama para lazım [emoji1][emoji1]Para işi nasıl Cemal, mesela benim balyeci para vermesem , 6 ay istemez bi tanesi var haftasına ister. Sen ne alemdesin..
Köyden dışarsı hep peşin verdi abiPara işi nasıl Cemal, mesela benim balyeci para vermesem , 6 ay istemez bi tanesi var haftasına ister. Sen ne alemdesin..
Bu şekilde gece gündüz bağlarsın, illaki parası gelir , çakal adamlarıda tanırsın zaten, çalışmaya devam , arada yukarılarda bak , kaya filan aman ha...Köyden dışarsı hep peşin verdi abi
Hatta en son bağladım şimdi eve kadar getirp verdi bizde israr yok sezon sonuna kadar musade var [emoji846]
Çok ıyı tanımadıklarından paranı al keyfine bak elin cebinde duracağına kendi cebinde dursunKöyden dışarsı hep peşin verdi abi
Hatta en son bağladım şimdi eve kadar getirp verdi bizde israr yok sezon sonuna kadar musade var [emoji846]
Taş denk gelirse ön camdan cıkarsın bu hızla dikkat et. Kolay gelsinSivas bolgesinde bahar surumlerine basladik hayirlisiyla. 4 lu 12 li pullugumu sattim eski 1992 model 3 lu 14 numara pulluga gectim.
4 lu pullukla 6km/h ve seri 1 de 18 gaz veriyordum.
Simdi 4 lu pullukla 8km/h ve 2nin 4 ile 15 gazda suruyorum. Yakit onceden 1.6 1.7 yakiyordu simdi 1.2.
[emoji4] contract ne Petlas olsa hiç patlarmı oyine büyük bir çivi,
yine arka teker,
yine çile bülbülüm çile![]()
MaşAllah bereketli olsun inşAllahAn itibari ile
Eyi eyi maşallah yoncalarBugun tarlay gittim. Allah nasip ederse ev yapacağız. İzin alalım sonradan başımız ağrımasın dedik csb dsi hepsi izin verdi tarım bakanlığı vermedi tapuda sulu tarım arazisi geçiyor diye. Bizim bahçe 13 dönüm 5-6 dönüm kayısı 7 dönüm civarı ekilebilir arazi bende yonca diktim. Tapuyu bahçeye çevirmek için başvuru yaptık ortaya çitil ekin dediler yalandan kurumuş çitil sapladık ortaya. Yarın gelip bakacaklar inşallah izin çıkar [emoji1]
Yoncayı ekerken 5 dönüme 14 romork hayvan gübresi serpmiştim 2 dönüm ede 18.46 DAP attım.
DAP attığım yoncalar daha iyi çıkış yapmış keşke hepsine atsaymışım.
Yağıştan önce DAP atsam diğer yoncalar da işe yararmı yada ne atmalıyım. İlk fotoğraf DAP attığım ikinci fotoğrafın uzak tarafı hayvan gübresi olan kısım.
Bu arada kayısılarda baya büyüdü tam yemelik ama ramazanlık [emoji4] Ekli dosyayı görüntüle 48302Ekli dosyayı görüntüle 48303Ekli dosyayı görüntüle 48304Ekli dosyayı görüntüle 48305
Askerliği malatya poturgede yedeksubay öğretmen olarak YIBO da yaptım.Lojmanin arkası bahçe,kiraz ve kaysı var.Bir ikisi farklı, Hasanbeymis.Cok farklı bir lezzet ve rayihasi var.Hatirlattin şimdi o vakti...Eyi eyi maşallah yoncalar
Kayısı yemeye iki ağaç hasan bey dik yağ gibi yeniniyo mubaraek
Hasan bey vardı geçen yıl kestim kurumaya yüz tuttu şu evi bahçeye yapam ne yapacağımı biliyorum hemşehrim sen rahat olEyi eyi maşallah yoncalar
Kayısı yemeye iki ağaç hasan bey dik yağ gibi yeniniyo mubaraek
Hasanbey daha iri ve diğer kayısılara nazaran daha güzel mayhoş Bi tadı varAskerliği malatya poturgede yedeksubay öğretmen olarak YIBO da yaptım.Lojmanin arkası bahçe,kiraz ve kaysı var.Bir ikisi farklı, Hasanbeymis.Cok farklı bir lezzet ve rayihasi var.Hatirlattin şimdi o vakti...
lastikler contiental contrak,[emoji4] contract ne Petlas olsa hiç patlarmı o
| Benzer Konular | |||
|---|---|---|---|
|
|
Günün işi | 0 | 1K |
|
|
Günün işi | 0 | 877 |
| B | Günün işinden fotoğraf | 3 | 1K |
| B | salgın, dünyada yaşanan soygunun bahanesi miydi | 2 | 1K |
| Z | Günün Videosu - (İnekler Bile Aşıya Karşı) | 1 | 3K |