Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum

Kolay gelsin mahmut ekim ne zaman başka ne gbi uygulamalar olacak ilaçlama nasıl olacak
Teşekkür ederim abi ilk defa tabana gübre attik 20 kg dap, bu tarlaya ikinci kez ayçiçek ekiyoruz kismetse o yüzden gübre atalm dedik. Bundan sonra tapan (merdane) ile topragi bastırıp ekim yapılıyor, ama biz sırta ekmeyi deneyeceğiz ilk defa kismetse ekim tarihi martin ilk haftasi gibi yağış olmazsa

Teşekkür ederim abi ilk defa tabana gübre attik 20 kg dap, bu tarlaya ikinci kez ayçiçek ekiyoruz kismetse o yüzden gübre atalm dedik. Bundan sonra tapan (merdane) ile topragi bastırıp ekim yapılıyor, ama biz sırta ekmeyi deneyeceğiz ilk defa kismetse ekim tarihi martin ilk haftasi gibi yağış olmazsa

Aysan vurup üstüne tırmık yapıp ekseniz daha mantıklı olmazmı

Aysan maalesef yok abi keske olsa hali gibi hazirlardi
başkasında var birkaç kişide başka kapıya gitmeyelim dedik, tirmik hiç yok ama sadece tapan mevcut bizim buralarda [emoji4]

Trakyaya yakın olsan sana en kötü 2. El temiz ayarlardık. Bende aletlerimi değiştirirken 2. El aldım çoğunj yeni gbi.. bende başkasından alet almak istemiyorum devamı geliyor benden istiyorlar. Fakar tırmığı iste ekmeden aykırı çek tarlaya çıkışlardaki farkı görürüsün :)

Trakyaya yakın olsan sana en kötü 2. El temiz ayarlardık. Bende aletlerimi değiştirirken 2. El aldım çoğunj yeni gbi.. bende başkasından alet almak istemiyorum devamı geliyor benden istiyorlar. Fakar tırmığı iste ekmeden aykırı çek tarlaya çıkışlardaki farkı görürüsün :)
Keşke abi yakın olsaydık bu tirmik aletinin varlığından benimde bu forum sayesinde haberim oldu :) ekipman almak lazım aslında ama dediğin gibi senden benden çok tarla işleyen adamin bile nerdeyse ekipmanı yok :)

Dün goble bugün sırt yapıp makara ile hazırladık [emoji4]
20200227_131523.jpg
20200227_131515.jpg
20200227_172203.jpg
20200227_165051.jpg