H@TT@T TR@KTÖRL€Rİ

Ynt: H@TT@T TR@KTÖRL€Rİ

yakıt idare eder perfomansı da idare eder Valtradan bir farkı yok... paylaşım için saol

motorun doyanıklılık testleriinde güzel gibi görünüyor dizaynı olsun kullanılışlığı olsun fiyatı olsun gayet güzel eğer görüşüme katılmayıp aksi bir kanaatte olan varsa nedeni ile birlikte söylesin

MERHABA BEN KONYA AKŞEHİRDEN ENES BEN KONYA AKŞEHİR VALTRA-HATTAT VE FERRARİ TRAKTÖRLERİ BÖLGE BAYİİSİYİM HATTAT KABİNLİ TRAKTÖRLERİMİZ SATIŞİA SUNULMUŞTUR BİLGİ VE FİYAT ÖĞRENMEK İÇİN CEP:0505-315-97-38 ADRES:İSTASYON CADDESİ ÜNKAY SİTELERİ ALTI ALİ BABA EKMEK FIRINI KARŞISIN EYMEN OTOMATİV AKŞEHİR/KONYA-NOT: TRAKTÖRLERİMİZİN TAMAMINA KREDİ İMKANI 60 AYA VARAN VADELERLE

ama daha pahalı o makineler bilader önemli olan daha fazla güçlü,fonkisoyonlu makinaya daha az para vermek deil mi
tersakan link=topic=3640.msg51131#msg51131 date=1213943989' Alıntı:
Katılıyorum. Parası olan zaten onu alacağına valtra alır ondan çok üstün olan makineler var Fendt-Claas-Mf-Jd vs. :)

hattat h45 in ikinci eli nasıl ya fiyatı
valtra42 link=topic=3640.msg97104#msg97104 date=1226937217' Alıntı:
MERHABA BEN KONYA AKŞEHİRDEN ENES BEN KONYA AKŞEHİR VALTRA-HATTAT VE FERRARİ TRAKTÖRLERİ BÖLGE BAYİİSİYİM HATTAT KABİNLİ TRAKTÖRLERİMİZ SATIŞİA SUNULMUŞTUR BİLGİ VE FİYAT ÖĞRENMEK İÇİN CEP:0505-315-97-38 ADRES:İSTASYON CADDESİ ÜNKAY SİTELERİ ALTI ALİ BABA EKMEK FIRINI KARŞISIN EYMEN OTOMATİV AKŞEHİR/KONYA-NOT: TRAKTÖRLERİMİZİN TAMAMINA KREDİ İMKANI 60 AYA VARAN VADELERLE

hattat h45 i seyredin izlesene.com dan oraya yükledim vıdeo hattat h45 yazmanız yeterli 4 tane vıdeo var ıyı seyırler şımdıden.

hattat h45 taraktörlerın vıdeoların dan ızlesene .com a yukledım hattat h45 yazmanız yeterli zleyın yorumlarınızı beklıyom şımdıden ıyı seyırler.

Son Gönderiler

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt