saolun teşekkürlerHayırlı olsun güle güle kullanın
saolun teşekkürler 2008 model 4900 saatteHayırlı uğurlu olsun. Güzel bir secim olmuş.
Güle güle iyi günlerde kullanın.
Kaç model, kaç saatte?
Case in ithal serisi olan Maxxum serilerini beğeniyorum.
usta çok arastıştırdım kısmet buymuş, 6020 eliteden fazlası var eksiği yokHayırlı olsun usta hayaller 6020 elite'ydi bir zamanlar caseye kismetmis![]()
usta çok arastıştırdım kısmet buymuş, 6020 eliteden fazlası var eksiği yok![]()
multicontroller özelliği var.Bütün damper valflerı elektronık,ılerı gerı mekık tuşu, hidrolik kaldırıp indirme, vites arttırıp dusurme tuşu, el debriyajı. otomatik vites modu, bunlar hep bir kol üzerinde, levye de denılebılır. Bu özellıkler T6000 serisinde yok. hele TR6larda 17. yol vitesı bile yok bunları arastırıp öğrenince maxxumda karar kıldık madem alıyoruz tam olsun dedikHangi noktalarda fazlası var?
Maxxum guzel makine ancak piyasada NH 6000 serisi kadar bilinmiyor maalesef.
saolun tesekkurlerGüle güle kullanın hayırlısı olsun
saolun teşekkürler.Bizler yenı geçebildik bu tarz traktörlere millet eskittiHayırlı olsun bulunmaz hint kumaşını almışsınız
Maşallah usta güzel özellikli motor hayırlı bereket getirsin tekrar [emoji4]multicontroller özelliği var.Bütün damper valflerı elektronık,ılerı gerı mekık tuşu, hidrolik kaldırıp indirme, vites arttırıp dusurme tuşu, el debriyajı. otomatik vites modu, bunlar hep bir kol üzerinde, levye de denılebılır. Bu özellıkler T6000 serisinde yok. hele TR6larda 17. yol vitesı bile yok bunları arastırıp öğrenince maxxumda karar kıldık madem alıyoruz tam olsun dedik
amın ustam cok saolMaşallah usta güzel özellikli motor hayırlı bereket getirsin tekrar [emoji4]
saolun teşekkürlerHayırlı olsun
fiyatını söylemeyi pek dogru bulmuyorum ama çok uyguna geldiğini söyleyebilirimHayırlı olsun bol kazançlar getirsin , mümkünse fiyat bilgisi paylaşabilirmisiniz.