HANGİ BİÇERDÖVER CLAAS MI? NEW HOLLAND MI?

Sizin Tercihiniz Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    150

Ynt: HANGİ BİÇERDÖVER CLAAS MI? NEW HOLLAND MI?

İki gönül bir olunca samanlık seyran olurmuş :D

ufukk link=topic=80059.msg950830#msg950830 date=1419875139' Alıntı:
harman ve koc arasinda yaklasim bakimindan fark var mi cok?
birde ayni markayi ayni anda ikisi nasil satiyorlar acaba?
Başkalarını bilmem ama bana göre harman ile türk traktör arasında epey fark var.Hem ödeme koşulları hem parça fiyatları olarak harman daha iyi türk traktör sadece biçerdöver ile ilgili değil traktör ve tarım makinaları alanlarındada faaliyette ama Harman biçerdöver trakrörün ana işi ve önceliği biçerdöver Türkiye de en çok new holland biçerdöver satan harmandır.Özellikle Eskişehir de türk traktörün servisi 5 para etmez ama harmanın servisi işinin en iyisi Harman biçerdöverde müşteri memnuniyetine türk traktörden daha çok önem veriyor.Aynı anda iki distribitörün satma işini bende anlamış değilim bir aralar new holland biçerdöveri Türkiye de kutlucan,harman ve trakmak olmak üzere 3 firma satmıştı.

aslan26 link=topic=80059.msg950840#msg950840 date=1419876528' Alıntı:
Başkalarını bilmem ama bana göre harman ile türk traktör arasında epey fark var.Hem ödeme koşulları hem parça fiyatları olarak harman daha iyi türk traktör sadece biçerdöver ile ilgili değil traktör ve tarım makinaları alanlarındada faaliyette ama Harman biçerdöver trakrörün ana işi ve önceliği biçerdöver Türkiye de en çok new holland biçerdöver satan harmandır.Özellikle Eskişehir de türk traktörün servisi 5 para etmez ama harmanın servisi işinin en iyisi Harman biçerdöverde müşteri memnuniyetine türk traktörden daha çok önem veriyor.Aynı anda iki distribitörün satma işini bende anlamış değilim bir aralar new holland biçerdöveri Türkiye de kutlucan,harman ve trakmak olmak üzere 3 firma satmıştı.

O konuda yanılıyorsun en çok koç satıyor. Fuardan fuara gezen hep Trakmak, Harman ' ın elinde belirli bir pazar payı var onun dışına çıkmıyor. Anadolu ' dan TC satışı kalktığı an Harman nakavt. Ben isterimki daha aktif olsun rekabet artsın fakat Koç Türkiye ' nin 3 zengin holdinginden biri onunla başa çıkmak mümkün değil.

dustero link=topic=80059.msg950848#msg950848 date=1419877238' Alıntı:
O konuda yanılıyorsun en çok koç satıyor. Fuardan fuara gezen hep Trakmak, Harman ' ın elinde belirli bir pazar payı var onun dışına çıkmıyor. Anadolu ' dan TC satışı kalktığı an Harman nakavt. Ben isterimki daha aktif olsun rekabet artsın fakat Koç Türkiye ' nin 3 zengin holdinginden biri onunla başa çıkmak mümkün değil.
New hollandı çok satan koç olabilir ama bence müşteri memnuniyetinde Harman daha iyi özelikle bizim bölgede Harmanın servisleri Trakmağın servislerinden daha iyi hizmet veriyor.Ama iki firmanında biçerdöver motor servisleri new holland traktör servisleri o konuda iki firmada birbiriyle iş birliği yapıyorlar.

Ya açıkçası memnun olanda var memnun olmayanda çünkü herşey malı satana kadar. Benim Trakmak ' tan bir şikayetim yok yanlız servislerine yaptığı baskı yüzünden karakteristik anlamda rahatsızlık duyuyorum. Denetleyici kişide biraz patavatsız ve işten anlamayınca iş servisler için daha sıkıcı hale geliyor bu da müşteriye yansıyabiliyor. Misal ben NH servisi olabilirim ama Fiat doblo kullanmak zorunda değilim belkide Peugeot Partner işimi daha iyi görcek. Anlatabiliyomuyum bu tarz yaklaşımı olan tipleri sevmiyorum her kim olursa olsun

dustero link=topic=80059.msg950887#msg950887 date=1419880298' Alıntı:
Ya açıkçası memnun olanda var memnun olmayanda çünkü herşey malı satana kadar. Benim Trakmak ' tan bir şikayetim yok yanlız servislerine yaptığı baskı yüzünden karakteristik anlamda rahatsızlık duyuyorum. Denetleyici kişide biraz patavatsız ve işten anlamayınca iş servisler için daha sıkıcı hale geliyor bu da müşteriye yansıyabiliyor. Misal ben NH servisi olabilirim ama Fiat doblo kullanmak zorunda değilim belkide Peugeot Partner işimi daha iyi görcek. Anlatabiliyomuyum bu tarz yaklaşımı olan tipleri sevmiyorum her kim olursa olsun
Evet maalesef koçun politikası o illa tarım sektöründe değil hangi sektörde olursa olsun bayisi ya ford kullanacak yada fiat buda bazı bayilerin canını sıkıyor ama yinede katlanıyorlar.

Ustanın ekmek alanı geniş olsa kimse onun ağız kokusunu çekmez herşey para demek değil bu hayatta

TC 5070 İN MOTORU =IVECO NEF TIER4 =>1.800.000 KM yapıyor

ŞİMDİ MOTOR OLARAK DÜŞÜNÜRSEK ==> TUCANO 320 İN MOTORU = MERCEDES AXOR => 1.000.000 KM yapıyor
(tırcı bayilerin söylediği)

NOT: IVECO ARTIK ALMANLARIN ELİNDE !!!

ozgulum link=topic=80059.msg950903#msg950903 date=1419881934' Alıntı:
TC 5070 İN MOTORU =IVECO NEF TIER4 =>1.800.000 KM yapıyor

ŞİMDİ MOTOR OLARAK DÜŞÜNÜRSEK ==> TUCANO 320 İN MOTORU = MERCEDES AXOR => 1.000.000 KM yapıyor
(tırcı bayilerin söylediği)

NOT: IVECO ARTIK ALMANLARIN ELİNDE !!!

Yanlışın var İveco Fiat endrüstriyelin resmi güç ünitesi. İveco FPT olarak değişti açılımı Fiat Powertrain Technologies.

İveco motorun hiçbir koşulda Mercedes motor kadar dayanaklı ve uzun ömürlü olacağını sanmıyorum

CropMasteR link=topic=80059.msg951517#msg951517 date=1420032765' Alıntı:
Omer iveco, fiat power train (fpt) bunyesinde suan degil mi?
IVECO ' nun Motor Üretim Kısmını FİAT Satın Alarak Adı FPT Oldu Abi... Ve CNH Bünyesinde...

dustero link=topic=80059.msg950923#msg950923 date=1419885221' Alıntı:
Yanlışın var İveco Fiat endrüstriyelin resmi güç ünitesi. İveco FPT olarak değişti açılımı Fiat Powertrain Technologies.

İveco motorun hiçbir koşulda Mercedes motor kadar dayanaklı ve uzun ömürlü olacağını sanmıyorum
suleyman ust serilerdeki Cursor motorlar nasil?

CropMasteR link=topic=80059.msg963669#msg963669 date=1422462453' Alıntı:
suleyman ust serilerdeki Cursor motorlar nasil?

Gürkan abi sağlam dayanıklı motor. Cursor ' larda en zor şartlarda ıslak saplarda dahi hiç sinme gözlemlemedim motor yaptıranda duymadım. 7.8 litre hacimden başlayan oldukça güçlü bir seri gücü sevenler yakıtı takıntı haline getirmeyenler için ideal. CropMasteR

AVRUPA ÖDÜLERİNİ NH ALIYOR VE HIZLADA BÜYÜYOR KESİNLİKE NH HEM TRAKTÖR HEM BİÇER DÖVER KONFOR RAHATLIK GÜÇ PERFORMANS :D

bantun111 link=topic=80059.msg975676#msg975676 date=1424893376' Alıntı:
AVRUPA ÖDÜLERİNİ NH ALIYOR VE HIZLADA BÜYÜYOR KESİNLİKE NH HEM TRAKTÖR HEM BİÇER DÖVER KONFOR RAHATLIK GÜÇ PERFORMANS :D
bantun claasin da aldigi oduller var. Mesela bugun bitecek olan Sima 2015 fuarinda claas oduller aldi.
Ayrica forumda surekli buyuk harf kullanmak yasak!

Gürkan abi Arion 400 modeli 90 derece panoramik cam görüş açısı sayesinde altın madalya aldı başka bir ödülü varmı biliyormusun ? @Cropmaster

dustero link=topic=80059.msg975758#msg975758 date=1424935656' Alıntı:
Gürkan abi Arion 400 modeli 90 derece panoramik cam görüş açısı sayesinde altın madalya aldı başka bir ödülü varmı biliyormusun ? @Cropmaster
claas vario bicim tablosu 'special mention' da belirtildi. Odul degil de dikkat ceken ozellikler gibi dusunulebilir.

http://en.simaonline.com/sima-show-...ts/innovation-awards-results/innovation-claas

http://en.simaonline.com/sima-show-agricultural-machinery-livestock-events/innovation-awards-results

CropMasteR link=topic=80059.msg975752#msg975752 date=1424933974' Alıntı:
bantun claasin da aldigi oduller var. Mesela bugun bitecek olan Sima 2015 fuarinda claas oduller aldi.
Ayrica forumda surekli buyuk harf kullanmak yasak!
Gürkan Hocam; bu nasıl makina? Hem claas, hem 1539, hem orjinal kabinli yalnız ben tenteli gördüm :) üstelik 30 bin lira :(
http://www.sahibinden.com/ilan/is-m...er-calisir-durumda-class-1530-202921683/detay

nailyetek link=topic=80059.msg978898#msg978898 date=1425686019' Alıntı:
Gürkan Hocam; bu nasıl makina? Hem claas, hem 1539, hem orjinal kabinli yalnız ben tenteli gördüm :) üstelik 30 bin lira :(
http://www.sahibinden.com/ilan/is-m...er-calisir-durumda-class-1530-202921683/detay
Klas makine nail abi, onu vurgulamak istemis sahibi. Orjinal kabin derken, orjinal , dogal havalandirmali, tablodan cikan toz oldugu gibi soforde. :) Nail abi bakmak ile görmek farkli. Belki sahibine orjinal kabinli gorunuyor o. :D sen dominator al abi, sari makine yaramaz sana. Zaten yesilde tecruben var.