Hangi Lastik türünü seçersiniz ?? Anket herkesi beklerim :))

Hangi Lastik türü ?

• Kullanılan toplam oy
    62
Ynt: Hangi Lastik türünü seçersiniz ?? Anket herkesi beklerim :))

tabikide radial balon ama normal iş yapacaklar için ince radial de olur motoru fazla yormaz normal bolon lastik kadar etkili olur die dusunuyorum

valla hepimiz öyle diyoruz ama lastikçiye gidince en ucuzuna alıyoruz uyy-*s uyy-*s zuha-*-s zuha-*-s

arkadaşların dediği gibi radial diyoruzda fiyatları nasıl acaba ve hangisi daha kullanılışlıdır kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirse memnun oluruz bu ara lastik lazım :S

Bana kalırsa bir çifçinin işi çoksa,işlediği toprak,yük çekmesi var ise kaliteli lastik alacak. 3 e 5 e bakmadan alacak. Ben ince tekerin çok faydasını gördüm. o yüzden radial ince teker diyorum:D

memory43 link=topic=39776.msg347835#msg347835 date=1298654254' Alıntı:
arkadaşların dediği gibi radial diyoruzda fiyatları nasıl acaba ve hangisi daha kullanılışlıdır kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirse memnun oluruz bu ara lastik lazım :S
Radial yeni traktörlerin hepsi neredeyse radialdır. %30 daha fazla tutunma sağlar. Yakıt tüketimini azaltır motor ömrünü uzatır