Hangi pulluğu tercih edersiniz?

• Konbuyu başlatan kuyucakli_26
  • Başlangıç tarihi

Hangi pulluğu tercih edersiniz?

• ALPLER PULLUK

Kullanılan: 0 0.0%
  • ÜNLÜ PULLUK

• AYDIN PULLUK

• KÖKEN PULLUK

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Bu anket kapanacak: .

: Hangi pulluğu tercih edersiniz?

ünlü pulluğunu tavsiye ederim çünkü toprağı daha güzel alt üst ediyor ama bi kaç yerden kulağıma gelenlere göre de taşlı yer sürersen alpler

: Hangi pulluğu tercih edersiniz?

Turan toprağı yaslayıp gidiyor alpler çeviriyor hem turandan derin işliyor ben de alpler derim

Ynt: Hangi pulluğu tercih edersiniz?

1969 dan 2008 e kadar alpler kullandık gayet de memnunduk, pullukta alplerin üstüne tanımam.
şu anda turan kullanıyoruz, kullanışlı ama malzemesi çok zayıf...
...

Alpler ' le hala diğerlerini kıyaslayabiliyorsunuz ya...Denilecek birşey yok artık...Ayrıca kıyaslama yaparken bir markanın yeni modeli ile diğer markanın eski modelini kıyaslamamak lazım...İki marka da aynı model olmalı bence...

arkadaşlar yeni yeni pulluklar çıktı her markanın yeni modeli vardır,biz yıllardır eldede yaptırsak pulluklarımızı ustalarımız ALPLER i tercih ediyordu bizde kullandık buzamana kadar

1 tane alpler 5li,1 tane 13 inç 5 li esman marka .1tane eberthart (alman malı)marka 13 inç 4 lü kullanıyorum 1tanede massey harrıs marka pulluğum vardı onu sattım

bakın pulluk nasıl anlarsın motrun rahatlında ve tarla nasıl surdu TURAN turan pulluk yere gırdımı ve surdu yerın altını taş gıbı yapıor ama alpler ıse pulluk yere gırdı andan ıtıbaren yerı duzgun bır svıyede sertlestırmıor ben ıse motoruma hangısı uyum saglarsa onu derım

Ben Alper derim çünkü alper alpler ' in ustasıydı. Ama ünlü de güzel bir şeyler yapıyora benziyor genede Alpler diyorum.

sercaneker01 link=topic=108.msg6906#msg6906 date=1201883423' Alıntı:
benim de favorim alpler..çukurova da kullanılan pullukların kesinlikle %90 ı alpler.çünkü makineyi yormuyo.
Makineyi yormamasının sebebi,az yer götürmesi,bende Alpler 12 no 3 lü var 265 S fergusonun iki teker arasında yaklasık 10 cm yer kalıyor,aynı numara ünlü pullukta ise teker izleri dışında pay yok...

ÜNLÜ PROFİL PULUKLAR HEM TOPRAĞI İYİ KAPAR HEM İZ YAPMAZ
ALPLER 10 SENE ÖNCE İYİYDİ. ÜNLÜ 1 NUMARA AMA ÇOK PAHALI