FPT motor ne oluyor hocam açabilir misiniz?Başak BE serisi vardı, FPT motorluydu.
Her Deuthz motor aynı çeki gücü özelliklerini taşımıyor, motor haritalarındaki oynamalar, sürücüyü şaşırtmamalıdır.
Perkins motorun sabit güç aralığı olmayışı, popülaritesini azaltmış görünüyor.
Fiat power trainFPT motor ne oluyor hocam açabilir misiniz?
Benim fikrim evet iyidir @The_Hoca daha iyi açıklayabilirPeki bu motor perkinsten iyimidir
Class güzel iyi sağlam bir traktör Avrupa da en yaygın kullanılan traktör lerden birisi Türkiye piyasasına henüz tam girememesi bence büyük bir eksi böyle bir traktör Türkiye piyasasında çok yaygın olması gerektiğini düşünüyorum
Evet bende aynısını düşünüyorum.Class güzel iyi sağlam bir traktör Avrupa da en yaygın kullanılan traktör lerden birisi Türkiye piyasasına henüz tam girememesi bence büyük bir eksi böyle bir traktör Türkiye piyasasında çok yaygın olması gerektiğini düşünüyorum
açık yeşil olsunEvet bende aynısını düşünüyorum.
Rengi yeter.![]()
Evet bende aynısını düşünüyorum.
Rengi yeter.![]()
Motor dediğin kırmızı oluraçık yeşil olsun
Bende sarı diyen o vakitMotor dediğin kırmızı olur
Yağ yakmaz. Yağı köpürtmez, yağ kanallarının genişliği iyidir.Peki bu motor perkins ' ten iyi midir
Hoca hiç net cevap vermiyosun.Hep alengirli cevaplarYağ yakmaz. Yağı köpürtmez, yağ kanallarının genişliği iyidir.
7056 ya koyulan 11,5 lt yağ kullanım süresi sonunda kararmadan çıkardı.
3,5 lt motorda 10 lt yağ haznesinin olmaması, yağı çabuk eskitir algısı oluşturuyor.
Kullanım yerine göre Perkins motorda iyidir.
Motor ömrü olarak ne aldığımızı tam bilemiyoruz.
Ortalama yararlı motor ömrü kataloglarda genelde belirtilmiyor.
Mc Cormick üzerindeki Perkins motordan gayet memnunduk.Hoca hiç net cevap vermiyorsun. Hep alengirli cevaplar
Hocam başakların 75hp lerinde kullanılan mercedes motor hakkında ne düşünüyorsunuz yorumlarınızı alabilirmiyim motor karakteristiği falan nasıldır diğer 75hp lere göre nasıldırBaşak BE serisi vardı, FPT motorluydu.
Her Deuthz motor aynı çeki gücü özelliklerini taşımıyor, motor haritalarındaki oynamalar, sürücüyü şaşırtmamalıdır.
Perkins motorun sabit güç aralığı olmayışı, popülaritesini azaltmış görünüyor.
Eski modellerin motor ömürleri kısadır, 5000-7000 saatler arası , çok iyisi 8000 saat olabiliyor.Hocam başakların 75hp lerinde kullanılan mercedes motor hakkında ne düşünüyorsunuz yorumlarınızı alabilirmiyim motor karakteristiği falan nasıldır diğer 75hp lere göre nasıldır
Olmaz,Motor dediğin kırmızı olur
O hiç olmaz,Bende sarı diyen o vakit![]()
Claas üzerindeki, 44TA iyidir, başka yorum olmaz.Mc Cormick üzerindeki Perkins motordan gayet memnunduk.
Gel nemi lazım MF 285 üzerindeki motor çabuk bitiyor.
Perkins motorunda kendi içinde kaliteli olanları var.
Çok şükür , kendimizi gezdirebiliyoruz.Olmaz,
O hiç olmaz,
Claas üzerindeki, 44TA iyidir, başka yorum olmaz.
Bu iletimde, herkese red cevabı verip, konuyu huzursuz ediyorum, huzur yokkkk.
Selamlar beyler, hocam nasılsın.