HANGİ TRAKTÖRÜ ALAYIM

Ynt: HANGİ TRAKTÖRÜ ALAYIM

Bence t480 tercih edeceğine o paraya iyani 22-23 arasına kesinlikle 255 turbo yada 260 gold al, t480 fren konusunda üzer seni, ayrıca şu an çok arızalar yaşanıyor o traktörde, malatyada 5-6 tanesi galericilerin eline geçti sebebi yakıt fazlalığı ve teknik arızalar. 2011 yılında 4 piston 48 hp traktör bence mantıklı değil. Bence ikinci el temiz bir 255 turbo senin için ideal olanıdır tereddütsüz alabilrsin.

Çekmez demedim ki zaten ama eski teknoloji yoksa new holland 48 hp traktörü neden 23 bine versin, 50 hp olan modeli tt 50 nin fiyatı 30 binken sizce nasıl bu kadar maliyeti düşürebiliyorlar?

Üzerinde çinden gelen shiboura yani işbora traktörlerin motoru şanzımanı desen yine öyle tamamen çinden gelip burda monte ediliyor o traktör, direk New holand ' ın bölge müdürünün ağzından çıkmış sözler bunlar.

burda şikayet eden hiç olmadı ama
bnm hoşuma gidiyor bi bak
sitede t480 kullanan üyeler var en iisi onlara sor
ama bütce ytmezse 55-46 ya bak derim disk fren takılabiliyor

ford39 link=topic=40346.msg375523#msg375523 date=1302277665' Alıntı:
ford 3610 bence sana olur

onlar da iyi ama biraz eski bence daha yeni modellere baksa daha iyi olur

sana sormadık.sen ne hep benim arkamdan yorum atıyon ben sadece önerdim.o kendisi bilir sana sormadık

soranda kabahat boyutuna varmış 20 bin verecek 55 46 alacak fren yok mazot düşmanı 20 dönüme 285 çok büyük t 480 nh nin yetkili servisine sordum aman ha uzak dur cevabını aldım 255 ep 3050 ideal 25 bine kadar çıkarım derse 260 gold 30 bine kadar çıkarım derse 3060 enfazla 20 bin derse 240 disk fren

söylediğin modellerin dışına çıkmam diyorsan güç ve yakıt tasarrufu olarak 3,050yi öneririm atom karınca gibi az yakar ve yanlış hatırlamıyorsam 55 hp olmalı... senin işini rahatlıkla görür ama o fiyat aralığında bulabilirmisin birşey diyemem çok araştırman lazım... senin 135 liğe bi rektefe yapsan o dan idare eder seni sonuçta ingiliz sağlam motor...