Hangi Ülkede tarım yapmak isterdiniz?

İmkanınız olsa hangi ülkede tarım yapmak isterdiniz.Neden?

• Kullanılan toplam oy
    168

Ynt: Hangi Ülkede tarım yapmak isterdiniz?

Kocaman kıtayı seçenekler arasına koymayı unutmuşuz.hatırlattığın için teşekkürler :D

Azerbaycan da isterdim araziler ucuz 7 iklim görülüyor bizim ki gibi karasal akdeniz iklimi değil bildiğin tropikal vb dünya üzerindeki iklimlerden

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=70878.msg875576#msg875576 date=1396637414' Alıntı:
oylamada 1 tane çin cevabı var oda ben.. :)
nedenini ise bilemiyorum içimden öyle geldi işte
yusuf abi onların tarımı bile sahte olur :) sen gel biz Almanya ya gidek benim emmilerim var orada yabancı lık ta çekmeyiz :)))

delihan link=topic=70878.msg875583#msg875583 date=1396637793' Alıntı:
yusuf abi onların tarımı bile sahte olur :) sen gel biz Almanya ya gidek benim emmilerim var orada yabancı lık ta çekmeyiz :)))
kadir hepimiz birden almanyaya gitsek oranın milleti ne yapar baksana herkez orayı oylamış ..
bak gel çine gidelim çin çin çin :)

abi çin e gidersek bizim de sahtemizi yaparlar Türkiye ye memleketleri mize yollarlar az çok itibarimiz var onu da siler ler :)

türkiyede memleketimde,nedenmi insanlığımızdan ,memlekette karşımızdakilerle daha cana yakın konuştuğumuzdan,para önemli ama insanlık daha önemli,parayla dostluk kurulmaz.bu arada bereket tv de belgesel kuşağı başladı :D :D :D :D