hangisi daha iyi?

uyrra*-*- merhaba arkadaşlar bu massey ferguson 2635 mi daha iyi yoksa massey ferguson 3635 mi daha iyi ?çekişi kuvvetleri yönünden felan anlş-*s *098*- anlş-*s

Ynt: hangisi daha iyi?

Konfor ve vitez senecekleri yonunde 3635 daha iyi teknik ozellikleri ddaha fazla bir kac ornek 16bin deviri gecince dott cekerde ise kendini otomatik 2 cekere aliyor ve patinaj edince onler kendini oyomatik kitliyor felan yanliz motordan memnun deyiller cekiside kotu diyorlar benimde kendi gozlemlerimle hakli cikiyor soylenenler

2635 için söylüyorum 4 silindir 75 beygir ilk çıkanları klasik, buçuklu mf şanzımanlı vitesler ortada bizim civar köylerde 2 3 tane var pek memnun kalmadı alanlar eskiler böyle bide yenilerde vitesler yana alinmi orjinal kabinli onlarla ilgili yorum yapamıycam bi bilgim yok. 3635 De ithal model yanlış bilmiyorsam 80 beygir 3 silindir vitesler yanda genel olarak 2635 e oranla daha üstün bi makine umarım yardımcı olabilmişimdir

bende 2635 kullanıyorum da bu 3635 leri de merak etmiştim benimki kadar kuvvetlimi diye.ben çok memmunum 2635imden çekişi felan cok güzel. *098*- *098*- *098*- *098*- oap*-s oap*-s oap*-s oap*-s oap*-s güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-*

ben sıfır alıp iki sene sonra değiştirdim iki sene içinde sökülmedik hiç bi yeri kalmadı hep arıza hep arıza garantisi bitince değiştirdim beş para etmez bi traktör 2635