Hangisini alalım? :)

Ynt: Hangisini alalım? :)

bu gün galerileri dolandık biraz alacağımızdan değil ;)
alacak olanlara çok temiz 2 el traktörler var helebi NH 6060 var cam gibi :D

Bu dönemde ithal traktöre para verilmez. Yaklaşma bile desem yeridir. En güzeli jx ya da 3075 tabiki saatleride önemlı..

hüseyinaslan link=topic=72171.msg835732#msg835732 date=1390838548' Alıntı:
Bu dönemde ithal traktöre para verilmez. Yaklaşma bile desem yeridir. En güzeli jx ya da 3075 tabiki saatleride önemlı..
evet çok pahalılar bence o kadar parayı hak etmiyorlar

Nail düzgünlerde temiz motorlar var önünden geçerken sürekli takip ediyordum adamlarda bir sürü traktör var :D

Geçen traktör almaya gittık t5060 a 60bin euro dediler geçen sene bu fiyata 6115 m jd alınıyordu. Gün geçtikçe liramızın değeri düşüyor....

ali şen link=topic=72171.msg835761#msg835761 date=1390840345' Alıntı:
Nail düzgünlerde temiz motorlar var önünden geçerken sürekli takip ediyordum adamlarda bir sürü traktör var :D
genelde hibe ile traktör alanlar daha sıfır traktörlerini verip mf alıyorlar
mesela jx100 2013 model td75 1600 saatte 2012 model

valla hepside birbirinden g
zel makinalar hangisine paran yetiyorsa onu al birinin dierinden kalır yanı yok ama ithaller bu ara alınmaz şu darbe dönemi bitsin bir seçimler geçsin ondan sonra al derim çünki türkiyenin dk dksını tutmuyor ben geçe günlerde euro bozmaya gittim fiyat sordum geldim bozdurayım geldimçi düşmüş bozdurdum sonra yükselmiş oho-*s