Selam Trakkulup
Uzun zamandır köydeki işlerden dolayı foruma giremiyordum artık buralardayım eyy trakkulup halkı
Bu videoda gopro ve telefonla harmanda çektiğim görüntüleri klip haline getirdim
Videoya you tube dan yeterli beğeni gelirse uzun versiyonuda hazır, you tube 'a yükledim yayınlanması için 'yayınla' butonuna tıklamak kaldı birtek
bu arada videonun arasında spoiler da var john deere li kuhn lu muhn lu onun videosuda hazır
videoyu paylaşın , paylaştırın
beğenin, beğendirttirin
kanalımı takip edin, takip ettirin
bende daha fazla video paylaşayım
video:1080p 60fps
[video=youtube;hURZO0W8PfA]https://www.youtube.com/watch?v=hURZO0W8PfA[/video]
Eskişehir mahmudiye şerefiye köyü
-new holland tc5070
-deutz fahr agrofarm 430 (şöför eksikliğinden garajda ,çift kırmızı arabayla buğday arpa çektiğim zaman, zaman kaybetmemek açışından diğer kırmızıya taktım ayrı ayrı helezonlardan boşalttım)
-deutz fahr agrofarm 420(eve buğday arpa getime görevi)
-türk fiat 70 56(tarlada römörk çekme)
römorklar;
-kayıhan dmax 15 ton
-zirai donatım 8 ton+yazar 6 ton
Karışık fotoğraflar

umarım videoyu beğenmişsinizdir
İYİ SEYİRLER...
Uzun zamandır köydeki işlerden dolayı foruma giremiyordum artık buralardayım eyy trakkulup halkı
Bu videoda gopro ve telefonla harmanda çektiğim görüntüleri klip haline getirdim
Videoya you tube dan yeterli beğeni gelirse uzun versiyonuda hazır, you tube 'a yükledim yayınlanması için 'yayınla' butonuna tıklamak kaldı birtek
bu arada videonun arasında spoiler da var john deere li kuhn lu muhn lu onun videosuda hazır
videoyu paylaşın , paylaştırın
beğenin, beğendirttirin
kanalımı takip edin, takip ettirin
bende daha fazla video paylaşayım
video:1080p 60fps
[video=youtube;hURZO0W8PfA]https://www.youtube.com/watch?v=hURZO0W8PfA[/video]
Eskişehir mahmudiye şerefiye köyü
-new holland tc5070
-deutz fahr agrofarm 430 (şöför eksikliğinden garajda ,çift kırmızı arabayla buğday arpa çektiğim zaman, zaman kaybetmemek açışından diğer kırmızıya taktım ayrı ayrı helezonlardan boşalttım)
-deutz fahr agrofarm 420(eve buğday arpa getime görevi)
-türk fiat 70 56(tarlada römörk çekme)
römorklar;
-kayıhan dmax 15 ton
-zirai donatım 8 ton+yazar 6 ton
Karışık fotoğraflar

umarım videoyu beğenmişsinizdir
İYİ SEYİRLER...