Hastayım Sana...

Yayınlanma tarihi: 31 Oca 2014

Hastayım sana we senin gibi yeteneklere...

I decided to draw the new Deutz-Fahr 9 series because when I saw it, immediately reminded me something of Star Wars..
I hope you like this drawing and.. MAY THE DEUTZ-FORCE BE WITH YOU ;)

http://youtu.be/kR9JCoUHEUA

Ynt: Hastayım Sana...

Vidyolarını takip ediyorum. Traktör meraklısı bir bayan gerçekten nadir görülen birşey. Tabi bizim ülkemizde aşırı nadir. Avrupa ' da çok meraklılar var...;)

Çok güzel bir paylaşım , binlerce insanın emeği ile çıkabiliyor yeni modeller , ilk adımı bu olsa gerek.

zor ve zahmetli iş kendimden biliyorum ve de bi oturuşta kalkmadan yapılacak bi iş değil malesef. uzun sürüyor ne kadar azmetsende zahmetli , ama sonucunu karşına koyup baktığında ne yorgunluk ne ağrı ne gözlerin yorulduğu aklına geliyor :)

Tokmakcı link=topic=72333.msg854029#msg854029 date=1393443211' Alıntı:
zor ve zahmetli iş kendimden biliyorum ve de bi oturuşta kalkmadan yapılacak bi iş değil malesef. uzun sürüyor ne kadar azmetsende zahmetli , ama sonucunu karşına koyup baktığında ne yorgunluk ne ağrı ne gözlerin yorulduğu aklına geliyor :)
ali sen ne yaptın kitap gibi oldu süperrrr:)

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=72333.msg854034#msg854034 date=1393443388' Alıntı:
ali sen ne yaptın kitap gibi oldu süperrrr:)

Öyle abi küçük bi açıklama yapayım dedim zor ve uğraştırıcı olsada sonuçları mükemmel olabiliyor :)