Hata[Çözüldü]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sim tractor 3.6 oyununda oyunu yükledikten sornra açmayı denediğimde ' ' unable to initialize display driver.play will wuit ' ' die bir hata yazısı çıkıyo bu sorunu çözerseniz sewinirim.

: Hata

h.e.kaplan link=topic=1669.msg15251#msg15251 date=1204925319' Alıntı:
Sim tractor 3.6 oyununda oyunu yükledikten sornra açmayı denediğimde ' ' unable to initialize display driver.play will wuit ' ' die bir hata yazısı çıkıyo bu sorunu çözerseniz sewinirim.

Hatanın resmini atarsan daha güzel anlaşılır...

arkadaşım bide oyunu tamamen sil..sonra tekrar sadece oyunu kur yamaları fln kurma bi acmayı dene acılırsa yamaları kurabilirsin..

Yamaları kurmdan deniyorum zaten sadece oyunu yüklüyorum ' ' config.sim ' ' ile ' ' main_eng.sim ' ' dosyalarını atayorum program filesteki ' ' simtaractor 3.5 dosyasına,açmayı deniyorum her seferinde aynı hatayı veriyor..

: : Hata

h.e.kaplan link=topic=1669.msg15404#msg15404 date=1204994688' Alıntı:
Yamaları kurmdan deniyorum zaten sadece oyunu yüklüyorum ' ' config.sim ' ' ile ' ' main_eng.sim ' ' dosyalarını atayorum program filesteki ' ' simtaractor 3.5 dosyasına,açmayı deniyorum her seferinde aynı hatayı veriyor..
arkadaşım yamalar derken o dosyalarıda kasdetmiştim onları fln atma sade yükle ve oyuna tıkla

Ekran kartıyla ilgili sanırım. DirectX 9c ' yi indir olmazsa, ekran kartının güncellemesini yap.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt