HATTAT TRAKTÖR FABRİKASI//ÇİFTÇİ TV

Ynt: HATTAT TRAKTÖR FABRİKASI//ÇİFTÇİ TV

Çiftçi tv de izledim bu proğramı geçen hafta bu hattat ' cı adam denk gelse birkaç şey soracağım :)

Kim ne derse desin, Perkins motorlu 240 ' ı iyiki üretti.Simpsonlar hiç iyi izlenim vermedi. 266 ' da uzelin yaptığına benzerse çok tutulur. 285 ' e hiç girmeyim.Eğer talep varsa 30 yılda geçse o traktör üretilir.Çağa göre konfor arttırılır,yeni teknoloji eklenir.Beğenmeyen almaz.
Ayrıca,bir sürü yeni nesil traktörde üretiyor.Her beğeniye hitap ediyor.
Büyükyahşi, ' ' adımızı değiştirmeden yurtdışına satıyoruz ' ' diyerek birilerine laf çarptı.
Senede 1000-2000 çiftçiyi gezdiriyorlarmış.Birde biz görseydik.Trakkulup Trakya şubesine sesleniyorum? Yöneticilerimiz uyuyor mu? :)

Göktürk- link=topic=80474.msg954831#msg954831 date=1420658563' Alıntı:
Kim ne derse desin, Perkins motorlu 240 ' ı iyiki üretti.Simpsonlar hiç iyi izlenim vermedi. 266 ' da uzelin yaptığına benzerse çok tutulur. 285 ' e hiç girmeyim.Eğer talep varsa 30 yılda geçse o traktör üretilir.Çağa göre konfor arttırılır,yeni teknoloji eklenir.Beğenmeyen almaz.
Ayrıca,bir sürü yeni nesil traktörde üretiyor.Her beğeniye hitap ediyor.
Büyükyahşi, ' ' adımızı değiştirmeden yurtdışına satıyoruz ' ' diyerek birilerine laf çarptı.
Senede 1000-2000 çiftçiyi gezdiriyorlarmış.Birde biz görseydik.Trakkulup Trakya şubesine sesleniyorum? Yöneticilerimiz uyuyor mu? :)
ben 2011 de gezmiştim otelde konakladık fabrikanın sosyal tesisinde yedik içtik fabrika gerçekten cok büyük