Hattat Yakıtı

A 100 T4100 285 s yakıt konusunda bir kıyaslama yaparsak dekarda 1 dekar 1.000 metrekare dir pullukla sürümde hangisi daha az yakar sıralama nasıl.olur tecrübeli arkadaşlardan bilgi

Bendeki 285 2 litrenin altına düşmüyor
2.3 gibi yakıyor
398 de 2.5 / 2.7 yakıyor ikiside 5 li 10 no pulluk
285 3 tavşanla 398 1 kaplumbağa ile gidiyor

Bendeki 285de 2 litre çivarında yakıyo ama daha 250 saatte şuan dahada düşer diye düşünüyorum.
Bırak sen o safsatları yedisinde neyse yetmişinde de aynı yakıtı
sadece motor birazdaha canlı oluyor yeni haline göre
Ben 500 çoktan geçtim hala aynı

Takviye 3 tavşanla gideceği yerde düz 1 ile gidip kovalarsan motoru yakıyor ama gitmem de demiyor
Uygun viteste uygun devirde kullanırsan anca ozaman 2 litre yakıyor sıkıştırınca içiyor

Mesela çeltik yerlerine kültivatör / makina çekerken işler sıkışıyor diye çok sıkıştırdım bi gün
Makina 2.40 genişliğinde 4 sıra bıcaklı ağır tip
Sabah depoyu fulledim 97 lt
Sabah 8 de başladım.
Vites takvviye 3 tavşan motor devri 2000ddk
Pto 750 ddk
Yaklaşık 33 dönüm yere makina çektim / 1000 m 1 dönüm
Öğlen saat 14.00 civarında depoyu bitirdi nerdeyse hava edecekti

Babamı arayıp mazot istedim adam şaşırdı hortum falanmı patladı depomu delindi noldu diyor bana

İşine göre Yakıyor yani [emoji3]

Bırak sen o safsatları yedisinde neyse yetmişinde de aynı yakıtı
sadece motor birazdaha canlı oluyor yeni haline göre
Ben 500 çoktan geçtim hala aynı

Takviye 3 tavşanla gideceği yerde düz 1 ile gidip kovalarsan motoru yakıyor ama gitmem de demiyor
Uygun viteste uygun devirde kullanırsan anca ozaman 2 litre yakıyor sıkıştırınca içiyor

Mesela çeltik yerlerine kültivatör / makina çekerken işler sıkışıyor diye çok sıkıştırdım bi gün
Makina 2.40 genişliğinde 4 sıra bıcaklı ağır tip
Sabah depoyu fulledim 97 lt
Sabah 8 de başladım.
Vites takvviye 3 tavşan motor devri 2000ddk
Pto 750 ddk
Yaklaşık 33 dönüm yere makina çektim / 1000 m 1 dönüm
Öğlen saat 14.00 civarında depoyu bitirdi nerdeyse hava edecekti

Babamı arayıp mazot istedim adam şaşırdı hortum falanmı patladı depomu delindi noldu diyor bana

İşine göre Yakıyor yani [emoji3]
Tabi sıkıştırırsan yakar ama bende sıkıştırdığım halde 2 litre yaktı 1in yavaşıylada sürdüm 1in serisiylede toprağımız da öyle yumuşak falan degil yani.