hava aspılasyonlu erkunt nimet 70

arkadaslar gecende bı fırmanın vıdeosunda gormustum hava aspılasyonlu yenı traktorumuz die.ben bunu yenılık olarak gorseydım yaklasık 1 sene once burada yayınlardım..erkuntu aldıktan sonra dıjıtal hız gostergesini ve bu hava aspılasyonu fılıtreyı montalamıstım ben.traktorumde kompırasor olmadıgı ıcın boyle bısey uydurmak gerektı.ve malıyetı sadece 5 tl olan elektırık motoruyla ısım hallodu.ıse yarıyomu dersenız bence cok faydalı.bu fanı taktıktan sonra fılıtrede toz bırıkme baya azaldı..saygılarımla..

http://www.izlesene.com/video/erkunt-hava-aspirasyonu/6877181

Ynt: hava aspılasyonlu erkunt nimet 70

fazla ayrıntısı yok.sadece oradakı tozu ceken 12 voltluk motor sayesınde toz oranını dusurmek.vıdeosunu eklemeye calıscam

Ynt: hava aspılasyonlu erkunt nimet 70

hurdacıdan buldum.aspırataor tıpı ufak bı motor.bu sekıl fılıtre kullanan herkeze tavsıye ederım.bırazcık ustalık yeterlı.bıde 5 tl... :)..vıdeosunuda sımdı yayınlıcam.yuklenıyo.