Aydın Söke yapımı Altınözü araştırın derim gaspardo kalitesiyle yarışacak makineHavalı mibzer alımı yapmayı düşünüyoruz zincirli mi şaftlımı önerirsiniz ve hangi markayı önerirsiniz biz case almayı düşünüyoruz irtemin üretimi olan 4 sıralı, ekim yapacağımız ürünler Mısır ayçiçeği kabak çekirdeği vb pancar yok
ilk defa duydum araştırayımAydın Söke yapımı Altınözü araştırın derim gaspardo kalitesiyle yarışacak makine
irtem kullanıcısı olarak önermezmisin bölgede özdöden hakim ama irtem kaliteli gelmiştir bi irtemkullanıcısı arkadaşımın öenrisi ile irteme karar vermiştimGeçen yıl bende çok araştırdım hepsi çalışma prensibi olarak aynı sistem daha önce irtem tecrübemiz oldu zincirler tozlanınca geriliyor ve tohum tekeri dönmekte zorlanıyordu oda sıra üstü boşluklar oluşturuyordu bunun için başka markalara baktım az kullanılmış 2012 model özdöken aldım hiç bakım yapmadan arıza açmadan 1300 dekar yer ektim çok memnun kaldım şakalak özduman özdöken aynı sistem parça sıkıntısı çekmezsiniz
ŞaftlıHavalı mibzer alımı yapmayı düşünüyoruz zincirli mi şaftlımı önerirsiniz ve hangi markayı önerirsiniz biz case almayı düşünüyoruz irtemin üretimi olan 4 sıralı, ekim yapacağımız ürünler Mısır ayçiçeği kabak çekirdeği vb pancar yok
6 sıralı alınHavalı mibzer alımı yapmayı düşünüyoruz zincirli mi şaftlımı önerirsiniz ve hangi markayı önerirsiniz biz case almayı düşünüyoruz irtemin üretimi olan 4 sıralı, ekim yapacağımız ürünler Mısır ayçiçeği kabak çekirdeği vb pancar yok
Hocam bende geçen yıl aldım şakalak 6 li gubreli baltalı kayar Şase salı sistem kaçırma yapmiyo makina tohumu 15 cm e ayarladiysam hata yapmadan ekti diskli sistem demişsiniz bende çok araştırdım diskli ağır tavda sarma yapar dediler taşlı ve sert yerde düzgün calismiyor tohumu baltaliya göre yukardan bıraktığı için sapma baltaliya göre fazla olur dediler onun için kararsız kaldım baltalı aldım disklinin avantajı traktör daha rahat gidiyo diskler döndüğü için genelde sırta ekimde ve mısır yerine mısır ektiklerinde diskli tercih ediyorlar yoksa bizzat mustafa sakalakla görüştüm de ikisinin tohum atım sistemi de aynı dedi yine de tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilgi verirler Saygılarla.Yakın olduğum bi abim geçen sene şakalak marka havalı mibzer aldı.Tohum çıkışları muazzamdı makine ayarlandığı cm e tohumu düşürüyor.Şaftlı sistemin avantajı sanırım bu tohumda şaşma filan yok.2008 model irtem makinem var ben şuan şakalak araştırmasına girdim ekim yaklaşırken.Tek karar veremediğim diskli sistem ve ön sıyırıcı tohum yatağı temizleyicili olanı ile balta tip olanı.Bence şakalak.Kendi görüşüm şaftlı sistem varken zincirli sistem makine almam.
Hocam diskli tip mi kullaniyorsunuzİrtem diskli tip
İrtem saglam yapılı ama biz memnun kalmadık özdökene göre agır bi yapısı vardı traktörü zorluyorduirtem kullanıcısı olarak önermezmisin bölgede özdöden hakim ama irtem kaliteli gelmiştir bi irtemkullanıcısı arkadaşımın öenrisi ile irteme karar vermiştim
anladım öneriniz için, irtem neden zincirli sistemde ısrar ediyo bilginiz varmı ne gibi bi avantaajı oluyoYakın olduğum bi abim geçen sene şakalak marka havalı mibzer aldı.Tohum çıkışları muazzamdı makine ayarlandığı cm e tohumu düşürüyor.Şaftlı sistemin avantajı sanırım bu tohumda şaşma filan yok.2008 model irtem makinem var ben şuan şakalak araştırmasına girdim ekim yaklaşırken.Tek karar veremediğim diskli sistem ve ön sıyırıcı tohum yatağı temizleyicili olanı ile balta tip olanı.Bence şakalak.Kendi görüşüm şaftlı sistem varken zincirli sistem makine almam.