Havalı mimzer tercihi acil.....

Arkadaslar malum busene ekipman desteğinden sönmezler marka 4 lühavalı mimzer cıktı daha teslim almadım bayi nin elinde suan Türk traktörün 4 lü havalı mımzeri var bunu vereyim diyor sönmezler 4 lü gübreli 13000 Türk traktorünki aynı ozellıkte 14000 arada 1000 tl var tahminimce 500 lirasını almayacak 13500 verecek o farka değermi sizce hangisini alayım...

Ynt: Havalı mimzer tercihi acil.....

adige link=topic=78229.msg925396#msg925396 date=1413111571' Alıntı:
Arkadaslar malum busene ekipman desteğinden sönmezler marka 4 lühavalı mimzer cıktı daha teslim almadım bayi nin elinde suan Türk traktörün 4 lü havalı mımzeri var bunu vereyim diyor sönmezler 4 lü gübreli 13000 Türk traktorünki aynı ozellıkte 14000 arada 1000 tl var tahminimce 500 lirasını almayacak 13500 verecek o farka değermi sizce hangisini alayım...
Turk traktor isimli mibzer Irtem tarafindan uretiliyor.

Türk traktörünkü gaspardo ile aynıydı en son anımsadığım kadarı ile. Eğer öyle ise mutlaka onu al, zaten resimlerinedi karşılaştırınca farkedebilirsin gaspardo ile aynı olduğunu.

Türk traktör ' ün mibzerlerini İrtem üretiyor.Geçen yıl köyümüzden bir abi hibe ile aldı.Makina hakkında konuşmadık hiç ama İrtem olduğu için iyi olduğunu tahmin ediyorum.Babamlar 1988 yılında köyde ilk havalı makinayı aldılar 2 yıl köyün tüm arazilerini ekmiş sonrada dışarı çalışmış makina.Çalışmış bir makina yani son 6-7 yıldır hiç çalışmadı makina ve dışarıda kaldı hala diri ama bakım istiyor.Türkiye ' de 2. Marmara ' da 1.sırada ayçiçek üretimi olan Tekirdağ ' da üretiliyor(1. Konya sulu tarım olduğu için).Biz 88 ' den beri kullandık ve memnunuz.Sönmezler ' in sadece Adana ' da üretildiğini biliyorum başka bir bilgim yok.İrtem 84 ' ten beri havalı mibzer üretiyor ve çok kaliteli.Bence Türk Traktör ' ünkini alın zaten 500 lira bir fark var çok değil fark ama yine de değecektir.

Bana kalırsa şakalak alın benim var ve çok memnunum tüm parcaları gasparado ile aynı

havalı makinada en iyisi gaspardodur.irtem 10bin TL gaspardo 10bin euro

umutmalkoc link=topic=78229.msg981157#msg981157 date=1426246735' Alıntı:
havalı makinada en iyisi gaspardodur.irtem 10bin TL gaspardo 10bin euro
onunda hurdası para etmiyor Umut Hocam, Gökhan Özkan ben kantara bakarım dedi :)

Sönmezlerin son cıkan modelini aldım arkadaslar hayırlısı bakalım servis yönünden de iyi olur dedim sönmezler resmini atarım

Bende sıralasam fiyat ve kalite açısından 1. sıraya gaspardoyu koyarum 2. sıraya irtem
De neden 4 sıralı abi ayıptır sorması 6 sıralılar revaçta diye biliyorum

Gaspardo = Özdöken = Şakalak

Hepsinin ürettiği makine aynı. Biraz daha kaliteli veya biraz daha kalite düşük.. Sonuçta yedek parça + fiyat + servis?

www.tarmakpar.com
Tarım makineleri yedek parçaları