hayat pahalılığı, enfilasyon, halkın gelir seviyesindeki azalma....

memlekette,
3 ayda mazot fiyatları, 46 liradan, 55 liraya seyahat etti...

yıl 2019,
emekli maaşı 5400 tl
ev kirası (istanbulda, bir toki sitesinde, 3+1) 1800 lira...ev satışı 400 000 lira
yıl 2025
emekli maaşı 43 000 lira
ev kirası (aynı sitede, 38 000 lira)...ev satısı 6,5 milyon lira

konut kiraları emekli maaşının neredeyse tamamını yedi...
yabancı emlak firmaları ülkede cirit atıyor...
(yabancı emlak şirketlerinin faaliyetleri yasaklanmalı)...
memuru, emekliyi enfilasyona ezdirmedik diyenlerin kulakları çınlasın...

Sizce öyle olabilir ama şimdi her şey çok daha iyi. Etrafınıza bakın herkesin 2 3 arabası var. Sokaklarda araba koyacak yer kalmadı. Eskiden 100 2000 tl maaş alan emekliler şimdi 50 100 bin alıyor. Bir o kadarda sosyal yardım alanlar var.

Eskiden buzdolabı televızyon almak hayalken şimdi herkesin evinde 2 3 buzdolbaı tv var. Civatasına kadar her şeyi ile yerli ucagımızı yaptık. Yerli gemilerimiz yerli arabalarımız yerli motorlarımız var. Dünyanın en iyi sihalarını yapıyoruz. Dev sehir hastanelerımız koprulerımız otobanlarımız var. eskı Türkiye bitti. Kabul edin artık. Dünyanın parmakla gösterdiği ülke olduk. Trump bile reisin sandalyesini tutuyor. Ümmetin lideri olmak kolay değil. Nerede o eski çankaya köşkü nerede o da devasal ümmet millet külliye şerifi. 1001 odalı. nereden nereye. Tüm dünya demokrasimize gıpta ile bakıyor. Baska ülkelerde onlarca parti koalisyon ile uğraşırken çok şükür istikrar var ülkemizde. Hatta bence seçime bile gerek yok. seçim gereksiz. ömür boyu boyle devam etmeli. inanmıyorsanız güvenmiyorsanız bile saygı duyun.

Sizce öyle olabilir ama şimdi her şey çok daha iyi. Etrafınıza bakın herkesin 2 3 arabası var. Sokaklarda araba koyacak yer kalmadı. Eskiden 100 2000 tl maaş alan emekliler şimdi 50 100 bin alıyor. Bir o kadarda sosyal yardım alanlar var.

Eskiden buzdolabı televızyon almak hayalken şimdi herkesin evinde 2 3 buzdolbaı tv var. Civatasına kadar her şeyi ile yerli ucagımızı yaptık. Yerli gemilerimiz yerli arabalarımız yerli motorlarımız var. Dünyanın en iyi sihalarını yapıyoruz. Dev sehir hastanelerımız koprulerımız otobanlarımız var. eskı Türkiye bitti. Kabul edin artık. Dünyanın parmakla gösterdiği ülke olduk. Trump bile reisin sandalyesini tutuyor. Ümmetin lideri olmak kolay değil. Nerede o eski çankaya köşkü nerede o da devasal ümmet millet külliye şerifi. 1001 odalı. nereden nereye. Tüm dünya demokrasimize gıpta ile bakıyor. Baska ülkelerde onlarca parti koalisyon ile uğraşırken çok şükür istikrar var ülkemizde. Hatta bence seçime bile gerek yok. seçim gereksiz. ömür boyu boyle devam etmeli. inanmıyorsanız güvenmiyorsanız bile saygı duyun.
Sen ne saçmalıyosun ey ahmak

“Beyinlerimiz savaşsın isterdim bayım ama görüyorum ki siz silahsızsınız” der Franz Kafka. Harika bir yazar. Okumanı isterdim.
Savaş mı, neden bi anda savaş geliyo aklına

Gururlanacak hiçbir şeyi olmayan her zavallı aptal, son çare olarak ait olduğu milletle gurur duyar; tüm kusurlarını ve aptallıklarını diş ve tırnakla savunmaya hazırdır ve mutludur, böylece kendi aşağılığını telafi eder.

Yazdıklarınızda kullandığınız dilin seviyesiz ve saygı sınırlarını aşan bir üslup taşıdığını üzülerek görüyorum. Eleştiriye her zaman açığım, ancak hakaret ve küfür içeren ifadeler ne tartışmaya katkı sağlar ne de kişisel gelişime.

Kitap okumanın, düşünceyi ifade etme ve yorumlama becerilerini geliştirdiği bir gerçek. Bu nedenle, yapıcı bir iletişim kurmak istiyorsanız, seviyeli bir dil kullanmanız gerektiğini hatırlatmak isterim.