Hayvan yatağı?


Arkadaşlar buzavu altına saman sermekten bıktım hergün yarım balya seriyorum ama akşam ahıra inince tekrar altları ıslak oluyor intenrette hayvan yatakları gördüm plastik kullananınız varmı sizca saglık yönünden ve temizlik yönünden almalımıyım bizim ilçede satışı yok malesef internetten almıyı düşünüyorum
 
[video=youtube;30xLvxwfV-M]https://www.youtube.com/watch?v=30xLvxwfV-M[/video]

Doğal toprak ve kurumuş gübre kullandığını belirtiyorlar. 40. dk dan sonrasını izlersen eminim çok faydası olacaktır.
 
Betona gore yatak daha iyi
Bizim hayvanlar yaz kis salma toprakta yatiyorlar camur haric sorun yok
En cok camur olan yer yemligin basi beton kalan yer toprak
0 ila 3 ay arasi buzagilar altlari toprak olsa iyi olur
 

Senin derdine çare bu dostum

buzağı kulübe.jpg

buzağı kulübe 2.jpg
 
Yaz için yerine müsaitse kuru ince kum kullan.inorganik olduğu için , buzağıların da bakterilerden çabuk etkilendiğini düşünürsek en mantıklısı kum.biz kulubelerin altına kum kullanıyoruz.kumdan daha iyisini bulamadık.kalın talaşda olabilir.yalnız organik madde olduğu için bakterilerin barındırıyor.buzağının gelişimini etkileyen önemli faktörlerden biridir altlık.
 

Benzer Konular

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt