hayvancılığa yüzde yüz destek

Ynt: hayvancılığa yüzde yüz destek

şimdi ben 50 besilik süt sığırcılığı içn hem ahır yaptırcam hem besi alcam buna devlet nasıl bi destek veriyo okudum ama kafam almadı :)))

Ziraat bankasi, yatirim amacli yani gerekli tesislerin insaati icin 7,5 milyon ytl ye kadar yedi yillik faizsiz kredi verecek..
Isletme amacli kredilerin ust limiti uc milyon ytl ve iki yil vadeli.
Ama benim guzel ulkem eger ben gormeyeli cokda degismemisse zaten parasi olana kredi verecektir...

tebliğden bende bişey anlamadım ama bu 7 yıllık kredi faizliydi gerçekten faizsizse güzel bir gelişme

damızlık yetiştiriciliği süt sığırcılığı büyük baş besicilik için , ilk iki yılı ödemesiz tamamı yedi yılda ödemek üzere sıfır faizle kredi ziraat bankası aracılığı ile verilecek tabi ipotek artı kefil karşılığı .

Adamlar verecekleri paranın bilmem kaç misli tutarında ipotek isteyeceklerdir. Yani parayı yine parası ve mülkü olan alacak. :)