Hey gidi Emektar heyyyy :D eskilerden hortlattım :)

Ynt: Hey gidi Emektar heyyyy :D eskilerden hortlattım :)

görüyoruz diyonda bişey görünmüyo olum :D (büyük dokuzlu) abartacak ya artık ;D ;D şıto güzel..

la olum anca böyle bi çekim oldu elimizde imkan vardı da biz mi kullanmadık :D :D bizim burda büyük 9 lu der millet b aşka yerde çizel, kazık, daha neleri var :D

Güzel video kardeşim de Niye video da ' ' EVET ' ' diyip durdun onu anlamadım :D ;D

:D La o zamanlar sen 5-6 .sınıfa gidiyodun bende daha ufaktım evet evet :D nedenini bilmiyom laf olsun torba dolsun. tümosana bak sen :D yükledim

Evet, evet steyrın gücü, ufak motor diyorlar ama evet, evet ;D Ben daha 1 sene önceki sesimi kamerada duyunca bu kim diyorum çok değişiyo insan bu yaşlarda :D

DqN 58 link=topic=42203.msg384516#msg384516 date=1303294333' Alıntı:
Evet, evet steyrın gücü, ufak motor diyorlar ama evet, evet ;D Ben daha 1 sene önceki sesimi kamerada duyunca bu kim diyorum çok değişiyo insan bu yaşlarda :D
len dalga geçme :D :D kardeşim çok değişiyo insan sende farkına varacan nasipse

steyr ya bu çekmezmi senin steyr kaç modeldi dogancan?

bilirim 84 leri.bizim akrabadada bi 73 model var.4 lü 11 takıyo 4 takviye jet gibi gidiyor.bunlar bi başka motorda niye tümoyla tks ettin ben onu anlamadım.

aksoylar link=topic=42203.msg385036#msg385036 date=1303323817' Alıntı:
bilirim 84 leri.bizim akrabadada bi 73 model var.4 lü 11 takıyo 4 takviye jet gibi gidiyor.bunlar bi başka motorda niye tümoyla tks ettin ben onu anlamadım.
74-80 çifçeker olduğu için :D model yükseltmek için. Allah izin verirse bu 74 lüğüde satıp 90-80 alacaz

teşekkürler tam görünmesede iyi çekiyor maşallah ,,neden tekrar başak almadınız.. stayr iyi değilmiydi

STEYR ' ın fanatiği olduğumu bu sitede çoğu kişi bilir. :) Laf ettirmem STEYR ' a. Ama Başaklar için aynısını söyleyemeyecem.

doganbey1 link=topic=42203.msg385347#msg385347 date=1303370465' Alıntı:
STEYR ' ın fanatiği olduğumu bu sitede çoğu kişi bilir. :) Laf ettirmem STEYR ' a. Ama Başaklar için aynısını söyleyemeyecem.

evet abi başaklar için şöyle diyolar :başakta steyr ın sağlamlığı yok