HİBELER AÇIKLANDI, ÇOK BÜYÜK OYUNLAR DÖNÜYO

Ynt: HİBELER AÇIKLANDI, ÇOK BÜYÜK OYUNLAR DÖNÜYO

İşim olmaz hibeyle, listeleri inceledim, alakasız kişilere alakasız makinalar Hibe.

adamın birine 450.000 tl lik file sistemi verdiler. benim 6000 liralık pulverizatore vermediler. 225bin tl destek 1 kişiye Allahtan reva mi bee :)
adalet bu ışte

ademin link=topic=76564.msg904982#msg904982 date=1405017740' Alıntı:
adamın birine 450.000 tl lik file sistemi verdiler. benim 6000 liralık pulverizatore vermediler. 225bin tl destek 1 kişiye Allahtan reva mi bee :)
adalet bu ışte

kardeş 450binse bireysel başvuru degildir şirket yada koperatiftir
ayrıca bireysel başvurularda maksimum hibe oranı 25bin tl yani 1 milyonluk mazemede alsan 25binini öder devlet
kalanı sana ait :)
bizim burda 100bin civarı bir makina çıktı birine onunda 25binini devlet ödüyor kalanı çiftçiye ait

YAVUZ_13 link=topic=76564.msg904986#msg904986 date=1405018004' Alıntı:
kardeş 450binse bireysel başvuru degildir şirket yada koperatiftir
ayrıca bireysel başvurularda maksimum hibe oranı 25bin tl yani 1 milyonluk mazemede alsan 25binini öder devlet
kalanı sana ait :)
bizim burda 100bin civarı bir makina çıktı birine onunda 25binini devlet ödüyor kalanı çiftçiye ait
şahıs ismini vermek istemedim

Hatta ekipman alımında istenen hibe oranının düşmesi, değerlendirmede + puan getiriyor.

Bu arada geçen yıl Marmara Ereğli ' sinden bir arkadaş file sistemine başvuruyor. Hibe çıkıyor.

Sistemi kuracak firma ile anlaşıyor ama firma işi zamanında yetiştiremiyor.

Sonuç: hibe iptal oluyor.

İşin kötü yanı bahsettiğim arkadaş, sistemde 'hibeden daha önce faydalanmış' olarak görüldüğü için tekrar çıkma şansı yok gibi.