Hibrit Kabak Çekirdeği Tohumu Hk.

Merhaba arkadaşlar
Bu sene nasip olursa çerezlik kabak ekeceğim. Tohum olarak hibrit mi yoksa normal tohum mu kullanayim. Verim farkı nasıl. Normal tohum kg fiyatı 60 tl, hibrit 220 tl

Merhaba arkadaşlar
Bu sene nasip olursa çerezlik kabak ekeceğim. Tohum olarak hibrit mi yoksa normal tohum mu kullanayim. Verim farkı nasıl. Normal tohum kg fiyatı 60 tl, hibrit 220 tl
bizde çerezlik çekirdek yapıyoruz az da kabak deneyeceğim.Bence hibrit almalısın verim yüksek bitiş olgunlaşma vs hep aynı zamanda oluyor.kabak için yabancı ot için herbisit var mı acaba ?

Kullanmadım, nohut için olan bir ilaç var onu kullandım sanırm ruhsatlı da değil. Ancak randıman alamadım. Ziraat mühendisi stomp’u önerdi. Bu yıl tekrar sorup stomp kullanmayı düşünüyorum

Normal tohum ekmenizi tavsiye ederim
Ot ilacı olarak ruhsatlı ilaç yok ancak afalon ve muadili linos gayet etkili çerçeveli kabak çekirdegi ekmek isterseniz tohum konusunda yardımcı olabilirim

Biz verim alamadık suladik gene iyi olmadı sene 2007 /2008/2009 da bir sene elle çıkardık içini bir sene suladik ilçe tarım patoz sözü verdi getirmedi dağda kaldı diğer sene de bir şey anlamadik iyi çekirdek yedik başka kar yoktu.
Kuru fasulye ek su varsa
Ama içinde de kalmasın ben ununda tadına baktım 😊
Patozum olsa ekerim kuru fasulye.