Hidrolik çıkış takılır mı ?

Arkadaşlar traktörde 2 tane hidrolik çıkış var,2 tane daha çıkış taktırsak , sağlıklı olur mu ? Maliyeti ne kadardır?

Hayırlı olsun, fiyatı nedir ?birde foto atabilirmisiniz...
Abi telefonda fotograf bulamadim ama manisa sayar otodan almistim gecen yil parcasi takmasi 800falan tuttu 4cikisa almak icin vana cevirip arka hidrolik yagini ozmenoglunun beynine aktariyorsunuz hem arka hidroliklet hem 4adet damper cikisini bu aparattan yonetiyorsunuz manisa sayar oto olmasi lazim bi ziyaret edin bence sitesini

Case 75c 4 çıkışı 6 yapalım dedik, 1000 TL fiyat bilgisi aldık, daha yaptırmadık.

Merhaba Hoca’m
6 çıkışı ne için kullanıcaksınız?

Silaj makinesi, tek sıralı, döner , şapka, hidrolik orta kol.
Havalı mibzer , sağ-sol yan kollar, hidrolik orta kol.
Pulluk sağ hidrolik kol, hidrolik orta kol, pulluk döneri,
Kepçe, hidrolik orta kol, açma-kapama pistonu + damperli römork,(indir, kaldır, hidrolikli fren) gibi düşündük.

1981 model mb trac 800 e, kumanda arızılandı,cuma günü yaptım.
yerine merkez 5 kollu, traktörün önde kuyruk mili mevcut olunca
birini kollara, 2 kolu arkaya 4 çıkış 2 kolu öne 4 çıkış çelik boruları söktüm tümden hortum döşedim. jaklarıda yeniledim tamamı 2500 tl vardı.