tek hortumu patlatırmı
salih019 06.05.2014 #2 Ynt: holder le ahırı kireçle nasıl badana yapablrim Holderin ayarını en düşük seviyede olması lazım birde kullanacagın hortum kalın olmalı
Ynt: holder le ahırı kireçle nasıl badana yapablrim Holderin ayarını en düşük seviyede olması lazım birde kullanacagın hortum kalın olmalı
DemirdöğeN 07.05.2014 #4 Ynt: holder le ahırı kireçle nasıl badana yapablrim kireç holderin pompaya veya başka bi tarafına zarar vermezmi
Ynt: holder le ahırı kireçle nasıl badana yapablrim kireç holderin pompaya veya başka bi tarafına zarar vermezmi
U ufukk 07.05.2014 #5 Ynt: holder le ahırı kireçle nasıl badana yapablrim eski bir holder ise denemeye değer
volkanuzel 07.05.2014 #6 Ynt: holder le ahırı kireçle nasıl badana yapablrim Karıştırmaya çok verirseniz fazla basınç yapmaz diye düşünüyorum
Ynt: holder le ahırı kireçle nasıl badana yapablrim Karıştırmaya çok verirseniz fazla basınç yapmaz diye düşünüyorum
omerfarukkoc 07.05.2014 #7 Ynt: holder le ahırı kireçle nasıl badana yapablrim Eski Holderle Biz Yaparız Sürekli Bildiğiniz Çeşme Hortumu Yeterli Oluyo...
Ynt: holder le ahırı kireçle nasıl badana yapablrim Eski Holderle Biz Yaparız Sürekli Bildiğiniz Çeşme Hortumu Yeterli Oluyo...