Ynt: Holsan Kasırga---TD75B...
ama rahat en önemli kısmıda bu. akşam işim bittiği zaman düşecek gibi oluyordum. bacaklarım ayrı ayrı yerlere gidiyordu. onu hatırlayınca
ama bunda da arkayı tam göremiyorum
ya kardeş bu traktörlerde de almadan önce bi test aracı olsa iyi olur. bayinin elinde yoktu traktör. e canlısınıda göremedik. kafadan aldık. bir ay sonra geldi. artık şansımıza bu çıktıkubilay07 link=topic=73228.msg854089#msg854089 date=1393446466' Alıntı:65hpde bahçede gayet yeterli abi arazide engebe yoksa 24 alsaydın daha iyi olurdu alçaklık bakımından ben 24 jant aldım alt açıklık 27 cm![]()
bir üst hpde olsa olabilirdi fazla kaçmazdı yakıt olarakta pek bi farkı yok 65likten uygun ekipman-uygun devir olduktan sonra ben bayiye alırken söylemiştim mümkün olan en geniş şekilde gelsin diye çamurluklardan dışarı 5cm gibi taşma var arka tekerleklerde sanırım daha fazlada açılmıyordurama açık olması iyi traktör uzun ama geniş değil(yada bana öyle geldi) o yüzden açık olması iyi
o yana kimsenin binememe sorunu hep var ben çamurluk üzerindeki dalkaydıran tutamağı bacaklarım arasına alıp çamurluk üzerine oturuyorum sürücü koltuğundan rahat oluyor ;D